13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialCe obiectiv are formaţia lui Hagi

Ce obiectiv are formaţia lui Hagi

Echipa Viitorul Constanţa a confirmat aşteptările în startul sezonului Ligii a II-a la fotbal. Cu o campanie de transferuri excelentă şi o stabilitate financiară excelentă, gruparea constănţeană este singura echipă din Seria I a competiţiei care nu a fost învinsă în primele patru runde.

Băieţii antrenaţi de Cătălin Anghel îşi doresc să rămână neînvinşi si după etapa cu numărul cinci, rundă în care primeşte vizita fostei prim-divizionare Gloria Buzău.

Partida are loc la Ovidiu, azi, cu începere de la ora 17.00, iar constănţenii îşi doresc să repete prestaţiile avute pe propriul teren. În primele două meciuri disputate în faţa propriilor suporteri, Viitorul a învins cu 4-1 Dunărea Galaţi şi un 5-1 pe Dinamo II.

Antrenorul echipei de pe litoral, Cătălin Anghel, nu se aşteaptă însă la un joc uşor.

„Trebuie să fim foarte atenţi pentru că urmează un meci foarte greu. Gloria este o echipă foarte bine organizată şi va veni să-şi vândă scump pielea. Aţi văzut ce greu i-a fost Iaşiului să o învingă pe Gloria, care este bine organizată în apărare şi periculoasă pe contraatac. Noi trebuie să avem răbdare să desfacem adversarul şi să ne creăm faze de gol.

Am trecut peste euforia victoriei de la Tulcea şi suntem extrem de concentraţi şi motivaţi să luăm cele trei puncte”, a spus Anghel, care admite că Liga I este încă departe.

„Este mult prea devreme să ne gândim la Liga I. Este un drum lung şi fiecare jucător trebuie să fie conştient că este foarte important pentru echipă, fie că joacă mai mult sau mai puţin”, a afirmat tehnicianul constănţenilor.

Întâlnirea FC Viitorul-Gloria Buzău este programată vineri, de la ora 17.00, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Jocul va fi condus la centru de arbitrul gălăţean Marius Bocăneală, asistat la cele două margini de Ciprian Iovu şi Lucian Sârbu.

ETAPĂ

Toţi constănţenii vor să câştige

Viitorul-Gloria deschide runda a V-a din eşalonul secund, restul partidelor fiind programate sâmbătă, de la ora 11.00, şi una duminică, de la ora 12.00.

În aceasta din urmă joacă şi o altă echipă constănţeană, FC Farul. După victoria în faţa celor dea la Astra II Giurgiu, prima a sezonului, marinarii speră să de alovitura şi la Botoşani, acolo unde va juca contra echipei locale, FC Botoşani.

Celelalte două formaţii constănţene angrenate în competiţie, Săgeata Năvodari şi Callatis Mangalia, joacă împotriva echipelor CF Brăila şi respectiv CSM Iaşi.

– 10 punctea acumulat Viitorul în primele patru etape ale campionatului şi ocupă primul loc în clasament.

Cele mai citite

Tudorel Toader: Iohannis nu poate candida la Senat pentru că trebuie să-și declare apartanența

Tudorel Toader, fost ministru al Justiției, a explicat, în cadrul emisiunii Decisiv de la Antena 3 CNN, cum poate fi interpretată decizia BEC care...

Populația conectată la sistemul public de alimentare cu apă a crescut, dar milioane de oameni sunt în continuare fără acces

Anul trecut, un număr de 14,7 milioane de persoane din România erau conectate la sistemul public de alimentare cu apă, reprezentând 77,1% din populația...

Dezabonări în masă la Neflix, după ce președintele companiei a donat bani pentru campania Kamalei Harris

Netflix a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de anulări în urma donației făcute de cofondatorul și președintele companiei, Reed Hastings, în sprijinul candidatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă