19.8 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialCe cântăreţ va interpreta melodia tematică pentru noul „Bond, James Bond”

Ce cântăreţ va interpreta melodia tematică pentru noul „Bond, James Bond”

Melodia tematică pentru noul film cu James Bond, „Spectre”, va fi interpretată de celebrul cântăreţ britanic Sam Smith, care a şi compus-o, alături de artistul Jimmy Napes, potrivit contactmusic.com.

 „A fost o misiune strict secretă pentru mine (să compună melodia << Writing's On The Wall>> / n.r.). Am fost chemat în birou de producătoarea Barbara Broccoli şi de regizorul Sam Mendes. Mi-au dat scenariul, l-am citit şi am compus melodia în timp record – mi-a luat doar 20 de minute. Iubesc cântecul”, a spus Sam Smith.

Smith, în vârstă de 23 de ani, este primul solist britanic din ultimii 50 de ani, care interpretează cântecul tematic al unui film cu James Bond – britanicul Tom Jones a cântat melodia pentru „Thunderball” în anul 1965.

Ultima melodie tematică pentru un film cu James Bond, „Skyfall”, interpretată de Adele, a câştigat Premiul Academiei şi Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original, premiul Brit pentru melodia britanică a anului şi premiul Grammy pentru cel mai bun cântec scris pentru Visual Media.

În filmul „Spectre”, la scurt timp după atacul de la MI6 al lui Raoul Silva, James Bond primeşte un mesaj criptat care îl face să ajungă față în față cu organizația SPECTRE. În timp ce Gareth Mallory, noul M, continuă să lupte cu presiunile politice care amenință viitorul agenției MI6, Bond descoperă că singura șansă de a salva această agenție este de a o proteja pe fiica inocentă a unui inamic puternic. Bond călătorește prin Mexic, Austria și Maroc, și este forțat să recurgă la diferite metode în confruntarea cu un dușman din trecutul lui.

Melodia „Writing's On The Wall” va fi lansată în 25 septembrie, iar filmul „Spectre” va avea premiera în 26 octombrie în Marea Britanie şi în 6 noiembrie în Statele Unite ale Americii.

Cele mai citite

Aproape jumătate de milion de șomeri în România

Rata șomajului a urcat în august la 5,5% Noi date vin de la Institutul Național de Statistică. Rata şomajului în formă ajustată sezonier a urcat,...

Aeronave militare ridicate de urgență în urma atacurilor cu drone din Ucraina. Mesaje RO-Alert transmise în Tulcea

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a anunțat că patru aeronave militare – două F-18 ale Forțelor Aeriene Spaniole și două F-16 ale Forțelor Aeriene Române...

Klaus Iohannis a adăugat trei miniterenuri de golf vilei de protocol de la Neptun

Grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu trei miniterenuri de golf, însă RA APPS nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă