12.8 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialSebastian Ghiţă, despre votul în cazul Elenei Udrea

Sebastian Ghiţă, despre votul în cazul Elenei Udrea

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, luni, privitor la cererile DNA, în cazul Elenei Udrea că se încearcă, ca urmare a "valului" existent în societate, să nu se pună piedici procurorilor în aflarea adevărului, informează Mediafax.

Ghiţă a evitat să precizeze clar cum va vota în această speţă şi a transmis: "Nu puteţi pune niciunui parlamentar această întrebare pentru că e un vot personal şi nu cred că veţi obţine de la cineva vreun răspuns în privinţa votului".

"Dar, aşa cum aţi văzut, este un curent că societate şi toţi cei oarecum responsabili încercăm să nu-i împiedicăm pe procurori şi pe cei din Justiţie să afle adevărul", a adăugat Ghiţă.

Întrebat ce se aşteaptă să spună Udrea în plen, Ghiţă a răspuns: "Nu ştiu, nu cunosc tacticile şi planul doamnei Udrea nu-l ştiu şi dea ceea nu mă consideraţi un expert în doamna Udrea".

Întrebat dacă are de gând să stea de vorbă cu Udrea, Ghiţă a răspuns negativ.

Deputatul Sebastian Ghiţă a venit, luni, la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, reunită pentru a decide, prin vot, asupra cererilor DNA de începere a urmăririi penale şi de arestare preventivă pentru alte infracţiuni în dosarul "Gala Bute"

Cele mai citite

Accident cu trei persoane încarcerate pe un drum din Bihor

Un accident grav s-a produs între un microbuz și un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani pe un drum din județul...

A căzut într-un canal adânc de patru metri într-un parc din Capitală

Un bărbat în vârstă de 45 ani a căzut într-un canal, la aproximativ patru metri adâncime, în parcul Orăşelul Copiilor, din sectorul 4 al...

Medic de la ATI, rănit grav într-un accident rutier. Se afla pe marginea drumului

Virginia Armega medic în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a fost rănită în urma accidentului din localitatea Țicleni, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă