18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCD-uri si DVD-uri pirat descoperite intr-un depozit clandestin

CD-uri si DVD-uri pirat descoperite intr-un depozit clandestin

TIMISOARA. Peste 1.000 de CD-uri si DVD-uri pirat au fost capturate de catre ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Timis, dupa ce oamenii legii au descoperit in Timisoara un depozit clandestin de marfuri. In urma unei supravegheri intense, politistii au descins intr-un spatiu comercial, situat pe Strada Constantin Brancoveanu, care apartine unui om de afaceri local. Cu ocazia descinderii efectuate ofiterii IPJ au descoperit o stiva de discuri optice fara licenta. La inventarierea marfurilor au fost contabilizate 1.073 de CD-uri si DVD-uri, precum si 46 de casete audio, toate fara marcaje holografice si avand elementele de identificare ale unor materiale pirat. Pe langa toate acestea, au mai fost descoperite inca 52 de carcase pentru CD-uri, 48 de CD-uri „blank” si 67 de coperti, acestea urmand a fi folosite pentru inregistrari pirat.
Politistii au declansat cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de depozitare in scopul distribuirii de marfuri pirat, iar prejudiciul total urmeaza sa fie stabilit de catre titularii drepturilor de autor.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă