24.5 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialCรขte facultฤƒลฃi din lume poลฃi sฤƒ vizitezi รฎntr-o singurฤƒ zi?

Cรขte facultฤƒลฃi din lume poลฃi sฤƒ vizitezi รฎntr-o singurฤƒ zi?

Cum ar fi ca într-o singurฤƒ zi sฤƒ treci pe la universitฤƒลฃi renumite din Elveลฃia, Cehia, Belgia, sฤƒ explorezi ลฃinutul boem francez, sฤƒ traversezi Canalul Mânecii pânฤƒ-n Marea Britanie, sฤƒ treci prin ลฃinutul spaniol, traversând Oceanul Atlantic cฤƒtre SUA ลŸi Canada ลŸi apoi în partea opusฤƒ a globului, în Thailanda? Ai avea nevoie de o maลŸinฤƒ a timpului sau de un sponsor foarte potent financiar ลŸi mai multe zile la dispoziลฃie. Sau de 5 lei, preลฃul biletului pentru o vizitฤƒ la RIUF, cunoscut ลŸi ca Romanian International University Fair, organizat de Grupul Educativa pe 22-23 octombrie la BucureลŸti ลŸi pe 25 octombrie la Cluj.
 RIUF a ajuns la a IXa ediลฃie în al ลŸaselea an de organizare ลŸi a cunoscut creลŸteri succesive de vizitatori ลŸi expozanลฃi de la an la an, ajungând în prezent sฤƒ fie cel mai mare târg de universitฤƒลฃi din Europa de Est, având ลŸi cea mai vastฤƒ acoperire geograficฤƒ. 
 În cadrul târgului, vizitatorii vor avea ลŸansa sฤƒ discute cu reprezentanลฃii universitฤƒลฃilor colaboratoare EDMUNDO, printre care se numฤƒrฤƒ: Coventry University, University of Sheffield, TEKO VIA University College, Malmo University, Tilburg University ลŸi multe altele. Expozanลฃii vor veni sฤƒ prezinte atât programele lor de licenลฃฤƒ, cât ลŸi cele de masterat ลŸi de MBA, oferindu-se astfel o gamฤƒ largฤƒ tuturor tinerilor interesaลฃi în studii în afara ลฃฤƒrii.
 Reprezentanลฃii facultฤƒลฃilor din strฤƒinฤƒtate vor oferi rฤƒspunsuri personalizate persoanelor care vor veni pregฤƒtite sฤƒ le adreseze întrebฤƒri specifice programului de care sunt interesaลฃi. De asemenea, cei prezenลฃi vor beneficia ลŸi de informaลฃii despre posibilitฤƒลฃile de finanลฃare, bursele disponibile ลŸi vor avea acces la seminarii ลŸi prezentฤƒri ale universitฤƒลฃilor participante ลŸi ale partenerilor târgului, la care se pot înscrie pe site-ul www.riuf.ro cu douฤƒ sฤƒptฤƒmâni înainte de eveniment.
 Mai multe detalii, precum ลŸi lista universitฤƒลฃilor participante vor fi gฤƒsite pe site-ul evenimentului www.riuf.ro cu 2 sฤƒptฤƒmâni înainte de eveniment. Tot acolo, instituลฃiile interesate pot afla toate condiลฃiile necesare participฤƒrii la RIUF, vizitatorii gฤƒsesc mai multe informaลฃii despre participanลฃi ลŸi despre toate oportunitฤƒลฃile oferite de eveniment, iar jurnaliลŸtii au acces la resurse documentare despre cel mai mare târg de evenimente din Europa de Est.
  

Cele mai citite

Liga Campionilor la Handbal Feminin รฎncepe! Cรขnd se joacฤƒ derby-ul romรขnesc Gloria Bistriศ›a – CSM Bucureศ™ti

Debuteazฤƒ Liga Campionilor la Handbal Feminin: Derby-ul Romรขnesc Gloria Bistriศ›a - CSM Bucureศ™ti se joacฤƒ รฎn prima etapฤƒ. Noua stagiune a Ligii Campionilor la handbal...

O nouฤƒ demitere รฎn Superliga: Al treilea antrenor pleacฤƒ รฎn douฤƒ zile. Cine va prelua echipa

Sepsi renunศ›ฤƒ la Bernd Storck dupฤƒ un รฎnceput dezastruos de sezon Clubul Sepsi OSK a decis sฤƒ se despartฤƒ de antrenorul Bernd Storck, dupฤƒ o...

Balena beluga, „spion” rus,ย ar fi fost ucisฤƒ cu focuri de armฤƒ

Beluga Hvaldimir, cunoscutฤƒ pentru speculaศ›iile legate de posibile activitฤƒศ›i de spionaj, a fost gฤƒsitฤƒ moartฤƒ la sfรขrศ™itul sฤƒptฤƒmรขnii trecute รฎn sud-vestul Norvegiei. Beluga ar...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ