13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialCat costa de fapt aerul conditionat?

Cat costa de fapt aerul conditionat?

» Din cauza temperaturilor care tot cresc de la an la an, trebuie sa scoatem niste bani din buzunar si sa achizitionam un aparat de aer conditionat.

» La achizitionarea aparatului, ni se spune ca in maximum doua zile vine o echipa de montaj sa-l instaleze, insa mai devreme de trei saptamani nu apare nimeni.
V. Grigore
sef departament

Cand in sfarsit apar cei de la firma de montaj, descoperiti cu stupoare ca va lipsesc suportii pentru aerul conditionat, pentru ca magazinul de unde l-ati cumparat a uitat sau a omis sa ii puna. Deci trebuie sa mai dati bani si sa cumparati suportii, dar nu de la magazinul de unde ati cumparat aparatul, ci de la cei care au venit sa-l monteze. Tot ei va dau garantie la freon de un an, desi aparatul are garantie intre 3 si 5 ani. Logic ar fi ca si freonul sa aiba aceasta garantie. Producatorii de aparate de aer conditionat au declarat ca acesti suporti exista si ar trebui livrati o data cu aparatul, nu separat. Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Romania avertizeaza consumatorii sa ceara la magazine si suportii pentru aparate, si mai ales sa ceara certificate de garantie corespunzatoare. Informatii suplimentare gasiti la APC Romania, telefon 315.71.49, sau e-mail: office@apc-romania.ro, www.apc-romania.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă