15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCasa Albฤƒ, รฎn ALERTฤ‚. A fost anunศ›at un posibil incident ARMAT la...

Casa Albฤƒ, รฎn ALERTฤ‚. A fost anunศ›at un posibil incident ARMAT la un ลŸantier naval

UPDATE: Autorităţile americane au stabilit că alerta de securitate declanşată la principalul şantier naval din Washington a fost falsă, informează Mediafax.

–––-

O bază navală din Washington a fost închisă, joi, ca urmare a unui posibil incident armat. Autorităţile au luat măsuri suplimentare de securitate inclusiv la Casa Albă şi la sediul Congresului, informează Mediafax.

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi la şantierul naval de pe malul râului Anacostia, în sud-estul oraşului Washington, căutând un bărbat înarmat, relatează CNN.

Un atac armat comis în 2013 în această zonă industrială din capitala Statelor Unite s-a soldat cu 12 morţi.

Şantierul naval este situat la 600 de metri de Capitoliu, unde este sediul Congresului SUA, şi la doi kilometri de Casa Albă.

Alerta de securitate a fost declanşată după ce o persoană a sunat la serviciul unic de urgenţe 911 anunţând că s-au tras focuri de armă în şantierul naval.

Autorităţile americane au sporit măsurile de securitate în faţa sediului Preşedinţiei SUA şi în faţa sediului Congresului.

 

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Plaja din Constanศ›a, รฎn top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, รฎn urma recenziilor de cฤƒlฤƒtorie ale turiศ™tilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numฤƒrat de cรขte ori cuvรขntul โ€žrelaxareโ€ a fost menศ›ionat...

TRAGEDIE: O tรขnฤƒrฤƒ de 27 de ani ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i รฎntr-un apartament din Bistriศ›a

O tรขnฤƒrฤƒ ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i, sรขmbฤƒtฤƒ searฤƒ, รฎn apartamentul lor din Bistriศ›a, รฎn urma unui apel la 112 care anunศ›a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ