16.6 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCare sunt firmele care au nevoie de angajaลฃi la Cluj

Care sunt firmele care au nevoie de angajaลฃi la Cluj

Cel mai mare eveniment de recrutare a forลฃei de muncฤƒ din România îลŸi va deschide porลฃile pentru clujeni joi la Casa de Cultura a Studenลฃilor (CCS). Evenimentul se va derula pe parcursul a douฤƒ zile, joi ลŸi vineri, între orele 10.00 ลŸi 16.00. Târgul de Cariere oferฤƒ ลŸi trei seminarii gratuite, care vor începe astฤƒzi la CCS. Oricine se poate înscrie gratuit la oricare dintre ele sau chiar la toate, cu ajutorul formularului de pe www.targuldecariere.info/seminarii.php. „În cadrul cursurilor participanลฃilor li se oferฤƒ, tot gratuit, trei cฤƒrลฃi de dezvoltare personalฤƒ. Mai mult, cei mai activi dintre participanลฃi vor primi pe loc premii în bani, cu o valoare totalฤƒ de 2.000 de lei” spun organizatorii clujeni. Evenimentul a fost organizat pentru prima datฤƒ la Cluj în anul 2006. „Anul acesta, Târgul de Cariere sฤƒrbฤƒtoreลŸte cinci ani de activitate, 10 ediลฃii organizate în Cluj-Napoca ลŸi un total de 30 de evenimente de recrutare la nivel naลฃional. Ediลฃia aceasta devine, dupฤƒ numฤƒrul de angajatori participanลฃi, cel mai mare eveniment de recrutare din istoria României” afirmฤƒ organizatorii evenimentului.

Compani renumite

120 de angajatori au ales sฤƒ-ลŸi recruteze personalul din Cluj-Napoca. Printre aceลŸtia se numฤƒrฤƒ: Aegon, Arabesque, Bombardier, Clujana, Emerson, Friesland Câmpina, Gameloft, Grand Hotel Italia, iQuest, Kaufland, Lidl ลŸi Terapia Ranbaxy. Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele care va fi deschis în curând în Bunฤƒ Ziua, îลŸi face la Târgul de Cariere prima apariลฃie publicฤƒ ลŸi aduce o ofertฤƒ variatฤƒ de posturi în domeniul hotelier. TIFF, festivalul emblemฤƒ al Clujului, este prezent la Târg cu o serie de joburi plฤƒtite, dar ลŸi cu unele pentru voluntari. Kaufland vine la Târgul de Cariere cu posturi în noul centru logistic de la Turda. Majoritatea ofertelor vin de la angajatori care au sediul central sau filiale în Cluj-Napoca, dar ลŸi candidaลฃii interesaลฃi de relocare în alte oraลŸe din ลฃarฤƒ ลŸi din strฤƒinฤƒtate vor avea de unde alege deoarece oferta Târgului de Cariere va fi una foarte variatฤƒ. Totodatฤƒ, la Târgul de Cariere participฤƒ cele mai companii importante de recrutare din România, printre care Adecco, eJobs, GI Group, Lugera & Makler, Manpower ลŸi Professional, care vin cu posturi variate, în cadrul mai multor companii angajatoare client.

Cursuri gratuite

Astฤƒzi va avea loc cursul de antreprenoriat, în cadrul cฤƒruia participanลฃii vor primi un pachet consistent de sfaturi ลŸi instrumente necesare pentru a porni propria afacere. Ziua de mâine este dedicatฤƒ planificฤƒrii carierei. Un trainer experimentat în acest domeniu îi va învฤƒลฃa pe participanลฃi care sunt cele mai utile metode de auto-evaluare, dezvoltare personalฤƒ ลŸi planificare în carierฤƒ. Ultimul curs va avea loc miercuri ลŸi este dedicat angajฤƒrii ลŸi drepturilor angajatilor ลŸi prezintฤƒ atât paลŸii angajฤƒrii, de la cฤƒutarea unui loc de muncฤƒ, crearea CV-ului, pregฤƒtirea interviului, dar ลŸi despre legislaลฃia în vigoare legatฤƒ de drepturile ลŸi obligaลฃiile angajatului.

 

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ