15.6 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialCaravana seminariilor pentru montatori Knauf Insulation

Caravana seminariilor pentru montatori Knauf Insulation

Compania Knauf Insulation, divizie a grupului german Knauf, a desfăşurat în luna februarie Caravana Seminariilor pentru Montatori. Seminariile Knauf Insulation au avut drept obiectiv principal dezbaterea modalităţilor corecte de aplicare a produselor izolante, adresându-se specialiştilor în construcţii din Bucureşti şi din ţară.

Realizarea corectă a izolării cu vată minerală precum şi beneficiile acesteia au reprezentat subiectul celor şapte seminarii organizate de Knauf Insulation în oraşele: Timişoara, Arad, Oradea, Craiova, Sibiu, Târgovişte şi Bucureşti. Seminariile au reunit aproximativ 200 de persoane: montatori, constructori sau reprezentanţi de vânzări din cadrul unor companii de top din România. În cadrul acestora, specialiştii companiei au prezentat în mod interactiv proprietăţile şi avantajele vatei minerale Knauf Insulation şi au demonstrat practic uşurinţa şi rapiditatea cu care se desfăşoară procesul de izolare al unei mansarde, folosind acest tip de produs.

“Izolarea unei construcţii este un proces ce trebuie să aibă la bază o foarte bună colaborare între producătorul de materiale de izolare şi specialişti: arhitecţi, constructori, montatori. În cadrul Caravanei Seminariilor pentru Montatori am facut un pas esenţial în această colaborare şi am încercat să arătăm într-un mod interactiv de ce este foarte important ca produsele de izolare să fie utilizate corespunzător şi de ce contează atât de mult modalitatea de aplicare”, declară Adrian Garofeanu, Commercial Director, Knauf Insulation.

Izolarea unei construcţii reprezintă o preocupare tot mai mare pentru cei care doresc să beneficieze de un confort termic şi acustic sporit sau pentru cei care doresc să îşi protejeze mai eficient locuinţele împotriva incendiului. De asemenea, izolarea reprezintă un mod de susţinere a mediului, diminuând efectul de „încălzire globală” prin reducerea consumului de energie în clădiri. Însă realizată incorect, cu materiale nepotrivite, izolarea unei construcţii poate să dăuneze mai mult decât să ajute, amplificând problemele acesteia.

Knauf Insulation oferă o serie de soluţii complete pentru probleme complexe. Fie că este vorba despre acoperişuri înclinate, pereţi exteriori sau interiori, acoperişuri tip terasă sau pardoseli, pentru fiecare există o soluţie de izolare pe bază de vată minerală bazaltică sau vată minerală de sticlă. Aplicarea corespunzătoare a acestor soluţii reprezintă o garanţie a faptului că viitorul proprietar va beneficia la maxim de avantajele produsului ales.

Knauf Insulation reprezintă una din cele mai respectate companii de pe piaţa internaţională. Compania a înregistrat o rapidă creştere în domeniu, producând o gamă largă de produse pentru izolarea termică şi acustică, precum şi pentru protecţia la incendiu a tuturor tipurilor de construcţii, fie ele locuinţe, clădiri comerciale sau parcuri industriale. Cu peste 5.000 de angajaţi în 50 de ţări din întreaga lume şi 30 de facilităţi de producţie, produsele Knauf Insulation includ vată de sticlă, vată bazaltică, polistiren extrudat, polistiren expandat şi plăci din fibre de lemn.

Ca producător de multiple tipuri de produse izolante, Knauf Insulation este poziţionată strategic oferind soluţii pentru toate tipurile de aplicaţii.

Knauf Insulation îşi propune să protejeze şi să conserve mediul înconjurător prin produse obţinute în mare parte din materiale reciclabile. Compania utilizează tehnologii avansate care asigură calitatea superioară a produselor fabricate şi a ambalării acestora, asigurand în acelaşi timp o reducere substanţială a emisiilor de CO2. Modul de ambalare dezvoltat de Knauf Insulation permite reducerea perioadei de încărcare/descărcare, micşorarea suprafeţei necesare pentru transportarea şi depozitarea produselor, precum şi reducerea consumului de combustibil necesar pentru livrarea produselor către clienţi.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând: www.knaufinsulation.ro.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu atacă Curtea Constituțională a României în cazul Șoșoacă

În urma unui val critic la adresa Curții Constituționale a României cu privire la respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu, președintele...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Germania, Franța și alte state UE fac eforturi pentru a accelera întoarcerea migranților în țările lor

Șaptesprezece țări europene au cerut Comisiei Europene să înăsprească regulile UE privind returnarea migranților ilegali în țările lor de origine Scrisoarea către Comisia Europeană a...
Ultima oră
Pe aceeași temă