17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCaptura de DVD-uri si CD-uri contrafacute

Captura de DVD-uri si CD-uri contrafacute

TIMIS. Aproape 1.400 de materiale electronice contrafacute au fost descoperite de catre lucratorii Biroului de Combatere a Infractionalitatii din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Timis. In cadrul unei razii efectuate la Jimbolia oamenii legii au descoperit 704 DVD-uri si 655 CD-uri inscriptionate cu filme, jocuri si muzica, toate piratate.
Marfa, in valoare de peste 200 milioane lei vechi, a fost confiscata si ridicata de catre politisti in urma unei perchezitii. Ofiterii din cadul IJPF au deschis o ancheta in urma careia l-au retinut pe Iacob K. (31 ani), din Jimbolia, proprietarul materialelor electronice contrafacute.
Barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de realizare, distribuire si oferire de marfuri-pirat si risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 1 si 3 ani.
De la inceputul anului, in urma actiunilor desfasurate pe acest segment, politistii de frontiera au depistat si confiscat bunuri susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala in valoare de peste 4 miliarde lei vechi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă