15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialCând are loc Noaptea Teatrului Independent

Când are loc Noaptea Teatrului Independent

În noaptea de 11-12 septembrie 2015, Chris Simion Theatre & More și 360 Revolution vă invită să vă petreceți un sfârșit de săptămână special, cu 12 ore de teatru independent, 7 spectacole din rândul celor mai bune producții ale stagiunii actuale!

Vom începe poetic, cu teatru-dans, prin „Nesomn”, și vom încheia cu o comedie spumoasă, „Paravan. Două telefoane”. Între acestea, Noaptea Teatrului Independent propune alte cinci spectacole: drame, comedii, tragicomedii, dans – „Flori pentru Algernon”, „HELL sau Ce caut eu aici?”, „Kean”, „Noi. Nouă. Ne. Ni. Studii despre iubire”, „Happy end”.

În zori de zi, de la 05:20, vom sta la discuții și la cafea împreună cu artiștii de la Asociația Națională a Artiștilor Vizuali, care vor avea o expoziție în foaierul ArCub (strada Batiștei, nr. 14).

O poveste în sine conține și imaginea afișului primei ediții: este o reproducere după un tablou semnat de Eugen Ionescu, o compoziție pe o temă din spectacolul „Călătorie în lumea morților”, iar un exemplar se află în posesia lui Chris Simion, organizatorul evenimentului, care îl va expune în cadrul NTI.  

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă