12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialCampionat naţional de table la Constanţa, pentru profesionişti şi amatori

Campionat naţional de table la Constanţa, pentru profesionişti şi amatori

Sfârşitul de săptămână aduce la Constanţa un interesant concurs de table şi backgammon. Întrecerea este deschisă atât profesioniştilor, cât şi -amatorilor, fiind o întrecere open. Se va concura la trei categorii: table, backgammon şi backgammon master. Premiile se vor strânge din taxa de înscrie-re, care este de 50 de lei pentru table, 200 lei pentru backgammon şi 500 lei backgammon master. Fondurilor strânse din taxa de înscriere li se mai adaugă 10.000 de lei premii suplimentare.

Concursul este organizat de Club Sportiv de Backgammon Constanţa, al cărui preşedinte este Cristinel Dragomir, vicepreşedintele CJC. „La concursul pe care îl organizăm vor participa cei mai buni jucători din ţară. Este a doua ediţie a concursului şi dorim să facem o tradiţie din această competiţie. Anul trecut am avut 165 de participanţi la două categorii, anul acesta ne dorim să avem parte de o participare mult mai numeroasă. Din păcate nu suntem ajutaţi de federaţia de specialitate, dar noi ne descurcăm şi iată că reuşim să punem bazele unuia dintre cele mai puternice turnee din ţară”, a declarat Cristinel Dragomir.

Înscrierea participanţilor va avea loc azi, în intervalul orar 16.00-17.00, tragerea la sorţi a tablourilor de concurs urmând a fi efectuată imediat după finalizarea înscrierilor. Întrecerea va avea loc la Hotel Dacia-Sud din staţiunea Mamaia.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă