18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCampania PSD contra Aliantei "D.A." nu se aplica in Mures

Campania PSD contra Aliantei „D.A.” nu se aplica in Mures

Campania PSD impotriva Aliantei „D.A.” isi da cu stangu-n dreptu' in judetul Mures. Si asta, deoarece erorile guvernarii portocalii nu se prea aplica in zona, judetul fiind condus, potrivit chiar vicepresedintelui CJ, social-democratul Alexandru Fratean, de PSD si UDMR. „Consiliul Judetean este condus de o alianta UDMR-PSD, la nivelul autoritatilor locale si comunale stiti bine ca majoritatea oraselor sunt conduse de primari PSD”, a declarat Fratean.
Aflat in conducerea Consiliului Judetean, social-democratul a afirmat, totusi, ca judetul este in impas din 2004. „Nici Muresul nu face diferenta fata de cifrele ingrijoraroare pe care Romania le inregistreaza la nivel general. Si judetul are o problema cu o scadere economica fata de anul 2004, are probleme cu somajul in continuare, precum si in domeniul agriculturii”, recunoaste Fratean.
Pe de alta parte, presedintele filialei PD, Dorin Florea, a spus ca toata aceasta situatie se datoreaza guvernarii judetului de catre PSD. „Domnul Fratean, daca se uita la parcul industrial pe care l-a pastorit, in loc sa creasca fabrici si uzine si sa creeze locuri de munca, a aprobat cresterea pestilor. E normal sa se inregistreze o scadere economica, dar judetul stiu ca este condus intr-un troc intre UDMR si PSD”, a spus Florea.
In timp ce vicepresedintele CJ a dat ca exemplu negativ al guvernarii „D.A.” cresterile preturilor la gaze, liderul filialei PD sustine ca vina o poarta vechea guvernare. „Ar fi interesant de aflat cine a aliniat preturile energetice in 2007 si cine a vandut „Romgaz” si „Electrica”, incat romanii au ajuns sa plateasca facturi imense” a adaugat Florea.
PSD a impartit, ieri, in Mures 10.000 de fluturasi in care se subliniaza erorile Aliantei „D.A.”. Astfel de pliante au fost impartite in toate orasele si municipiile din tara.

Cele mai citite

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...

Top 7 soluții de care ai nevoie dacă găzduiești o seară cu prietenii vara

Organizezi un party la tine acasă, profitând de faptul că vremea de afară încă este bună? Vezi cum trebuie să te pregătești pentru...

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă