17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialBucureşteni reţinuţi pentru vânzări fictive pe eBay

Bucureşteni reţinuţi pentru vânzări fictive pe eBay

Petru Alexandru Deaconu (29 de ani) şi Orlando Onciulescu (33 de ani) sunt acuzaţi că au vândut fictiv, produse pe eBay.com, produse în valoare de un milion de dolari. Folosind identităţi fictive, cei doi expediau mesaje electronice pe care le comunicau clienţilor că existau cumpărători dispuşi să achiziţioneze produsele postate de ei, pe site-ul real al firmei şi că suma de bani reprezentând preţul produsului va fi virată, ulterior, în contul oferit de vânzător.

Peste 200 de victime au expediat bunurile la adresele comunicate de cei doi inculpaţi. Aceştia nu au mai văzut niciun ban după ce au trimis bunurile. Produsele erau expediate prin intermediul unor dirme de curierat. Erau ridicate de către alţi membri ai grupării şi predate inculpaţilor. Prejudiciul produs este de aproximativ un milion de dolari.

În urma percheziţiilor, la domiciliul lui Alexandru Deaconu a fost descoperită şi cantitatea de o jumătate de kilogram de canabis, care provenea din Olanda şi erau destinate pieţii negre din Bucureşti.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă