12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialBucur, golgheterul amicalelor din Turcia

Bucur, golgheterul amicalelor din Turcia

– Micutul atacant al Timisoarei este cel mai in forma jucator al banatenilor si a marcat, deja, trei goluri in Turcia.

In primele doua meciuri din Turcia, castigate de Timisoara cu 2-0 si 4-2, atacantul Gigel Bucur a jucat 45 de minute in prima partida si 30 de minute in cea de-a doua. Suficient pentru a reusi trei goluri, dintre care doua chiar in jumatatea de ora in care a evoluat impotriva unei selectionate braziliene. Astfel, desi are cinci atacanti in lot si a incercat, practic, toate formulele existente, antrenorul Gabi Balint nu are ce face si trebuie sa-l introduca pe Bucur, de departe cel mai in forma jucator pe care il are la dispozitie, pentru a fi sigur ca echipa sa va marca cel putin un gol.

 

Asta, deoarece tehnicianul Timisoarei a declarat ca pentru el rezultatele sunt foarte importante, indiferent de natura meciurilor. "Cel mai important lucru este ca echipa sa evolueze foarte bine si sa castige cat mai multe meciuri. Eu nu tin neaparat sa marchez, nu reprezinta un lucru esential pentru mine, insa normal ca ma bucur atunci cand o fac si mai ales daca echipa mea castiga acea partida. Deocamdata este doar inceputul pregatirilor, avem un nou antrenor pe banca tehnica si incercam sa ne obisnuim cu metodele sale de lucru, insa important este de vazut unde suntem atunci cand incep meciurile care conteaza cu adevarat", a declarat jucatorul cotat la 2 milioane de euro.

Transferul lui Gigel Bucur, de la Sportul Studentesc la FC Timisoara, in vara anului 2005, pare ca este cea mai reusita afacere din ultimii ani realizata de patronul Marian Iancu. Atacantul de 1,71 metri a costat 800.000 de euro, a fost principalul marcator al banatenilor in ultimele doua sezoane si, de asemenea, sunt toate sansele ca si la capatul acestui campionat sa fie jucatorul cu cele mai multe goluri inscrise pentru echipa de pe Bega. Bucur s-a remarcat la Sportul Studentesc pe vremea cand echipa din Regie era pregatita de Gabi Balint, actualul tehnician al Timisoarei. Venirea fostului international pe banca banatenilor i-a picat cum nu se poate mai bine micutului atacant, care se pregateste cu foarte mult entuziasm.

PROGRAM
FC Timisoara a disputat, aseara, cel de-al treilea meci din stagiul de pregatire de la Belek, impotriva echipei a doua a celor de la VFB Stuttgart. Elevii pregatiti de Gabi Balint vor mai sta in Turcia pana in 26 ianuarie, timp in care vor mai disputa alte doua meciuri amicale, cu o selectionata de tineret a Azerbadjan-ului si cu Vojvodina Novi Sad B. La inceputul lui februarie timisorenii vor pleca in Spania, pentru cel de-al doilea cantonament, acolo unde vor disputa alte patru partide amicale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă