25.3 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialBritney, "invingatoare" pentru al doilea an consecutiv

Britney, „invingatoare” pentru al doilea an consecutiv

Vedeta pop Britney Spears s-a clasat, pentru al doilea an consecutiv, pe primul loc in clasamentul anual al vedetelor care se imbraca fara gust. Clasamentul Blackwell este denumit dupa designerul vestimentar si criticul de moda Mr. Blackwell, care de 46 de ani stabileste prostul gust vestimentar al celebritatilor din SUA.
Apreciata de Mr. Blackwell drept „o Lolita cam trecuta”, criticul nu s-a sfiit sa prezinte publi-cului motivele care l-au determinat sa o plaseze pe cantareata pop din nou in fruntea topului sau. „Cand vine vorba de haos in moda, Britney Spears continua sa fie fruntasa pentru ca, dupa cum se imbraca, arata ca o fata de la tara cu ifose de "high culture", a comentat el sarcastic.
Pe locul doi in top s-a plasat actrita miliardara Mary-Kate Olsen, acidul critic numindu-i toaletele „niste zdrente in stare avansata de descompunere”. Pe locul trei s-a trezit proaspat divortata cantareata Jessica Simpson, careia Mr. Blackwell i-a recomandat calduros sa se desparta rapid si de creatorul ei de moda. Lista rusinii continua cu Eva Longoria („Desperate Housewives”), diva pop Mariah Carey, miliardara Paris Hilton, acrita Lindsay Lohan, cantareata Shakira si vedeta Renee Zellweger, ultima asemuita de critic cu un „dovleac vopsit si infipt intr-o prajina”.
„Anul 2005 s-a dovedit per ansamblu foarte prost pentru intreaga lume a modei, iar aceste femei pot fi fabulos de talentate in domeniile lor de activitate, dar atunci cand vine vorba de moda sunt ca niste buruieni intr-o frumoasa gradina de flori”, a conchis Mr. Blackwell.
Totusi celebrul critic de moda a avut si cuvinte de lauda fata de acele vedete care dau „dovada de mult bun gust”. Astfel, Nicole Kidman a fost din nou evidentiata de Blackwell pentru stilul ei vestimentar absolut impecabil. Alte actrite considerate bine imbracate sunt Reese Witherspoon, Kirsten Dunst si Scarlett Johansson.

Cele mai citite

Colectarea selectivă a deșeurilor: Un pas esențial către un viitor mai verde cu Sanito.ro

Într-o lume în care protejarea mediului înconjurător a devenit o prioritate globală, colectarea selectivă a deșeurilor reprezintă un mod eficient și responsabil de a...

ANAF va publica trimestrial lista contribuabililor fără restanțe fiscale

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va publica, trimestrial, lista contribuabililor persoane juridice care și-au declarat și achitat la timp obligațiile fiscale și nu...

Prințesa Kate Middleton a îmbrățișat o adolescentă bolnavă de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer,...
Ultima oră
Pe aceeași temă