13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialBrăţara marca "Bunga Bunga", aluzie la un joc erotic practicat de Berlusconi

Brăţara marca „Bunga Bunga”, aluzie la un joc erotic practicat de Berlusconi

O companie italiană a lansat o brăţară cu arome afrodisiace marca „Bunga Bunga”, după numele unui joc erotic care ar fi fost practicat la petrecerile organizate în vilele premierului Silvio Berlusconi, informează AFP, citată de Mediafax.

Ideea îi aparţine omului de afaceri Carlo Pagani, proprietarul companiei Castelberg Technologies, cu sediul în Bergamo (nord). Firma, care are 40 de angajaţi, produce accesorii vestimentare şi bijuterii din plastic pentru companii celebre precum Mars, L’Oreal sau Prada.

„Când am auzit sintagma Bunga Bunga a fost ca un clopoţel magic”, explică patronul, care a investit până acum 200.000 de euro în acest proiect.

Până la începutul lunii septembrie, compania italiană vânduse deja 100.000 de brăţări de plastic cu arome afrodisiace.

Brăţara este doar primul produs dintr-o serie de articole marca „Bunga Bunga” precum coliere, brelocuri, parfumuri, deodorante, creme pentru corp, ceasuri.

În Livorno (regiunea Toscana), există deja un bar care se numeşte „Bunga Bunga”. De asemenea, un restaurant din Londra are acelaşi nume, iar tricouri inspirate din jocurile erotice practicate în vilele lui Berlusconi se vând în zone turistice din Italia.

„Pentru noi, Bunga Bunga are un sens pozitiv: bucuria de a trăi, tinereţea”, explică Pagani, dând asigurări că nu are nimic cu Silvio Berlusconi. „Marca nu are conotaţii politice. Respectăm toţi oamenii politici, inclusiv pe Berlusconi”, a spus el.

Cele mai citite

Ciclonul Ashley: Sunt așteptate precipitații de până la 80l/metru pătrat. Sfaturi pentru populație

Ciclonul mediteraneean Ashley va aduce ploi abundente și vijelii în toată țara până luni, au transmis meteorologii ANM. Se estimează că în anumite zone...

Creșterea cererii pentru vacanțe exotice în rândul turiștilor români. Destinațiile aflate în topul preferințelor

Thailanda, Zanzibar, Maldive și Republica Dominicană devin din ce în ce mai populare în rândul turiștilor români, având în vedere că cererea pentru vacanțe...

Român găsit vinovat de comiterea unei crime de o instanță din Anglia

Un român care trăiește în Anglia a fost găsit vinovat de o instanță de judecată din Londra pentru comiterea unei crime. Sabin Manda (32...
Ultima oră
Pe aceeași temă