25.3 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialBosch Electrocasnice promoveazฤƒ economisirea resurselor naturale

Bosch Electrocasnice promoveazฤƒ economisirea resurselor naturale

În cadrul IFA, cel mai mare Târg Internaลฃional de electronice ลŸi electrocasnice, desfฤƒลŸurat la Berlin în perioada 31 august – 5 septembrie, au fost expuse cele mai noi tehnologii. Bosch ลŸi-a prezentat inovaลฃiile în materie de electrocasnice ลŸi a promovat economisirea resurselor naturale.

Sub conceptul „Din laborator în viaลฃa de zi cu zi”, Bosch a urmฤƒrit sensibilizarea consumatorilor cu privire la economisirea resurselor ลŸi schimbarea pe termen lung a comportamentului clienลฃilor. În calitate de lider în sectorul de electrocasnice din Europa, Bosch joacฤƒ un rol important în promovarea aparatelor eficiente din punct de vedere energetic ลŸi îลŸi ia în serios responsabilitatea de a-ลŸi extinde gama de produse super-eficiente energetic.

Produsele super-eficiente – soluลฃia Bosch pentru protejarea mediului

Conform studiilor GfK, s-a stabilit cฤƒ înlocuirea imediatฤƒ în Germania a tuturor aparatelor electrocasnice cu cele eficiente energetic existente în acest moment pe piaลฃฤƒ ar reduce consumul curent de energie electricฤƒ cu 22 de miliarde de kWh. La IFA 2012, Bosch a prezentat un portofoliu complet de modele de aparate electrocasnice super-eficiente. Ca urmare a eforturilor sale continue de cercetare ลŸi dezvoltare, Bosch are acum ลŸi mai multe aparate eficiente energetic, precum ลŸi produse special create pentru a îmbunฤƒtฤƒลฃi viaลฃa clienลฃilor sฤƒi.

Un punct de atracลฃie în cadrul IFA a fost prezenลฃa aparatelor frigorifice Bosch din gama SmartCool super-eficiente A+++, care consumฤƒ mai puลฃinฤƒ energie electricฤƒ decât un bec economic. Un bec economic de 18W consumฤƒ 157,68 kWh pe an, în timp ce modelul Bosch KGE36AW40 din gama SmartCool consumฤƒ doar 149 kWh pe an, în funcลฃionare de 24 de ore pe zi, timp de 365 de zile pe an. ลži aparatele frigorifice din clasa A++, care completeazฤƒ gama Bosch, ating valori minime de consum.

Un alt exemplu îl reprezintฤƒ uscฤƒtoarele de rufe din gama Bosch HomeProfessional care realizeazฤƒ, de asemenea, un consum minim de energie, încadrându-se în clasa de eficienลฃฤƒ energeticฤƒ A-60%. Mai mult, datoritฤƒ sistemului inteligent i-DOS ® de dozare automatฤƒ cu detergent lichid ลŸi balsam, maลŸina de spฤƒlat rufe Bosch HomeProfessional, utilizeazฤƒ extrem de eficient apa, detergentul ลŸi energia electricฤƒ. În afarฤƒ de dozarea automatฤƒ, cel mai nou model este echipat, de asemenea, cu funcลฃia VarioPerfect, cu ajutorul cฤƒreia se poate selecta opลฃiunea „EcoPerfect” pentru economisirea de energie sau „SpeedPerfect” pentru economisirea de timp.

Aceastฤƒ maลŸinฤƒ de spฤƒlat rufe este încadratฤƒ în clasa de eficienลฃฤƒ energeticฤƒ A+++, are un design premium ลŸi o multitudine de programe de spฤƒlare. Un alt produs super-eficient este maลŸina de spฤƒlat vase cu tehnologie unicฤƒ Zeolith®, care asigurฤƒ un consum minim de energie, încadrându-se în clasa de eficienลฃฤƒ energeticฤƒ A+++ -10% ลŸi care asigurฤƒ rezultate optime la spฤƒlarea ลŸi uscarea vaselor.

Cercetare ลŸi dezvoltare pentru un viitor în care resursele sunt utilizate eficient

Angajamentul Bosch faลฃฤƒ de reducerea permanentฤƒ a consumului de energie ลŸi apฤƒ al produselor sale – o cale eficientฤƒ de economisire a resurselor în gospodฤƒrii – este reflectat de importanลฃa majorฤƒ acordatฤƒ în cadrul companiei cercetฤƒrii ลŸi dezvoltฤƒrii. Astfel, Bosch investeลŸte aproximativ 45% din fondurile R&D pentru dezvoltarea tehnologiilor sustenabile. În plus, Bosch este unul dintre puลฃinii producฤƒtori care are fabrici pentru electrocasnice mari ลŸi în Germania.

Folosind experimente, inginerii Bosch au prezentat la IFA cele mai recente tehnologii, astfel încât sฤƒ creascฤƒ gradul de conลŸtientizare a importanลฃei economisirii resurselor în gospodฤƒriile private. „Consumatorii pot avea o contribuลฃie semnificativฤƒ la reducerea consumului de resurse naturale. Ca ลŸi lider pe piaลฃa electrocasnicelor din Europa, avem o responsabilitate majorฤƒ în aceastฤƒ privinลฃฤƒ, una pe care o acceptฤƒm cu bucurie”, declarฤƒ reprezentanลฃii Bosch Electrocasnice.

Cele mai citite

Macron vrea oprirea livrฤƒrilor de arme pentru Israel, folosite รฎn Gaza

PreลŸedintele francez Emmanuel Macron s-a exprimat sรขmbฤƒtฤƒ รฎn favoarea opririi livrฤƒrilor de arme cฤƒtre Israel, dacฤƒ aceste arme sunt folosite รฎn conflictul din FรขลŸia...

Ai putea ucide UE, spune Franศ›a. Ba nu ai putea, rฤƒspunde Germania

Macron ศ™i Scholz se รฎnfruntฤƒ din nou, pentru a contracara America protecศ›ionistฤƒ ศ™i puterea chinezฤƒ Emmanuel Macron ศ™i Olaf Scholz conduc cele mai mari douฤƒ...

Trei candidaturi la prezidenศ›iale au fost contestate la CCR. Sรขmbฤƒtฤƒ se analizeazฤƒ sesizฤƒrile

Sรขmbฤƒtฤƒ este ultima zi de depunere a candidaturilor la cea mai รฎnaltฤƒ funcศ›ie รฎn stat. รŽn cursa pentru Cotroceni sunt 10 candidaศ›i pรขnฤƒ acum Sรขmbฤƒtฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ