19.1 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialBomba in centrul Londrei

Bomba in centrul Londrei

Politia britanica a anuntat, in aceasta dimineata, ca a dezamorsat o bomba suspecta in centrul Londrei, relateaza agentiile internationale de stiri.

Ofiterii pirotehnisti au fost chemati sa examinezxe o masina parcata pe o strada centrala din Londra, The Haymarket, a precizat politia londoneza intr-un comunicat.
"Au descoperit ceea ce parea a fi un dispozitiv explozibil in stare de functionare. Acesta a fost dezamorsat", precizeaza comunicatul, adaugand ca ofiterii contraterorism au demarat o ancheta.

Circulatia in zona Piccadilly Circus a fost intrerupta, iar garniturile de metrou nu mai opresc in statia cu acelasi nume. Cel mai probabil, interdictiile vor fi mentinute pe tot parcursul zilei.

Haymarket si Piccadilly Circus se afla in inima culturala a Londrei, o zona cu numeroase teatre, centre comerciale si de distractie.

Alerta a fost inregistrata la numai doua zile dupa instalarea lui Gordon Brown la conducerea guvernului de la Londra, in locul lui Tony Blair, si cu doar cateva zile inaintea comemorarii atentatelor teroriste 7 iulie 2005, inregistrate in mai multe puncte ale retelei de transport londoneze.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Sectorul financiar romรขnesc atrage peste 1,7 miliarde de euro รฎn investiศ›ii strฤƒine directe, dar รฎnregistreazฤƒ scฤƒderi la capitalurile proprii

Sectorul financiar din Romรขnia a beneficiat รฎn 2023 de un flux net de investiศ›ii strฤƒine directe (ISD) de peste 1,7 miliarde de euro, รฎn...

S-a stins din viaศ›ฤƒ deputata PSD Simona-Maya Teodoroiu, fostฤƒ judecฤƒtoare la Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei

Deputata PSD Simona-Maya Teodoroiu, fostฤƒ judecฤƒtoare la Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei (CCR), a murit, a anunศ›at senatorul PSD Laura Moagher marศ›i searฤƒ. Moagher a...

Douฤƒ cutremure รฎn Romรขnia รฎn zona seismicฤƒ Vrancea. Un seism a avut intensitate de 4

Douฤƒ cutremure s-au produs, รฎn noaptea de marศ›i spre miercuri, รฎn judeลฃul Buzฤƒu, unul dintre ele avรขnd magnitudinea 4. La oraย 01:48:07, a avut loc un...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ