15.2 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialBOLONI L-A DUS CU VORBA PE COPOS

BOLONI L-A DUS CU VORBA PE COPOS

Bergodi, ales pentru ca a venit "cu sufletul" in Giulesti
Plecarea lui Razvan Lucescu a dus la un adevarat "concurs" pentru ocuparea postului liber. Rand pe rand, variante precum Ioan Ovidiu Sabau, Walter Zenga, Viorel Moldovan sau Mircea Lucescu s-au spulberat, iar "lupta finala" s-a dat intre Bergodi si Boloni.

George Copos spune ca a adus un antrenor italian la conducerea tehnica a formatiei giulestene, pentru ca aceasta sa nu mai primeasca gol in ultimele minute de joc. "Ne-am inteles pentru un contract pe doi ani. Cred ca am luat cea mai buna decizie alegandu-l pe Cristiano Bergodi. Domnul Bergodi este un antrenor profesionist in care cred foarte mult, care este deja obisnuit cu fotbalul din Romania si care sunt convins ca va avea rezultate la Rapid", a spus Copos. Referitor la negocierile purtate cu antrenorul Ladislau Boloni, Copos a spus: "Eu il respect in continuare pe Boloni, este un mare antrenor, dar a intarziat mult lucrurile si nu mai puteam astepta. De aceea spun, cred ca am facut alegerea cea mai buna. Daca am facut bine sau nu vom vedea la finalul sezonului urmator".
Principalul actionar le explica fanilor de ce l-a ales pe italianul Cristiano Bergodi in detrimentul lui Ladislau Boloni pentru postul de antrenor principal, mentionand ca fostul selectioner la Romaniei a mai cerut patru-cinci zile de gandire si in plus, nu ar fi venit cu sufletul la Rapid. "In necunostinta de cauza, asa cum se intampla de foarte multe ori, au aparut voci care ma acuza deja ca.. de ce Bergodi, si nu Boloni. Vreau sa fie foarte clar: lui Loti Boloni i-am acceptat toate solicitarile, inclusiv cele financiare, care nu erau deloc modeste. A tot ezitat si a mai cerut in final inca patru, cinci zile de gandire. O pasuire pe care, din pacate, nu i-am mai putut-o acorda, pentru ca timpul ne presa. Trebuia schitata rapid o strategie, legata bineinteles si de componenta lotului, iar timp nu prea mai ramasese. In plus, am simtit si ca Boloni n-ar fi venit si cu sufletul langa noi. E un aspect de care trebuie tinut cont atunci cand este vorba despre o echipa ca Rapid. Eu am mare incredere in Bergodi, care mi-a dat impresia unui om serios, pe care il recomanda, in afara trecutului sau de fost mare jucator, si rezultatele obtinute in fotbalul romanesc. Sunt convins ca n-am gresit atunci cand am facut aceasta alegere", a mentionat oficialul giulestean.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă