18.2 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialBlackBerry le-a dat "Sign Out" utilizatorilor

BlackBerry le-a dat „Sign Out” utilizatorilor

BlackBerry a încurcat luni zeci de milioane de utilizatori din Europa, Orientul Mijlociu ลŸi Africa. Oamenii nu au mai putut sฤƒ trimitฤƒ ลŸi sฤƒ primeascฤƒ mesaje ลŸi email-uri din cauza unei cฤƒderi de tensiune la sistemele de servere de la compania-mamฤƒ Reasearch In Motion (RIM) din Berkshire, Anglia, scrie The Guardian.

Întreruperea BBM (BlackBerry Messenger) de luni i-a ลฃinut pe utilizatori offline timp de patru ore, fฤƒrฤƒ sฤƒ fie anunลฃaลฃi când se rezolvฤƒ problema.

Compania a fฤƒcut un anunลฃ scurt la 15.30 (ora Angliei). „Chiar acum lucrฤƒm sฤƒ rezolvฤƒm o problemฤƒ care afecteazฤƒ abonaลฃii BlackBerry din Europa, Orientul Mijlociu ลŸi Africa. Am pornit investigaลฃia ลŸi le cerem scuze clienลฃilor noลŸtri pentru orice neplฤƒcere cauzatฤƒ cât timp rezolvฤƒm problema”.

Cauza defecลฃiunii de luni nu este cunoscutฤƒ, dar un angajat a declarat pentru The Guardian cฤƒ RIM a ignorat probleme cu arhitectura serverelor, ceea ce dovedeลŸte prฤƒbuลŸirea companiei de ani de zile.

Sistemul Messenger de la BlackBerry este conectat la severele RIM din întreaga lume. El este popular în multe ลฃฤƒri din Orientul Mijlociu care permite o comunicare sigurฤƒ, dar care nu ajunge la guverne din cauza unui conflict între RIM pentru cฤƒ au cerut supravegherea email-urilor ลŸi mesajelor BBM.

JurnaliลŸtii de la The Guardian spun cฤƒ defecลฃiunea de luni este o mare ruลŸine pentru BlackBerry, care a ridicat cu succes baza sa de utilizare „EMEA”(Europa, Orientul Mijlociu, Africa), dar în acelaลŸi timp compania pierzând utilizatorii din America de Nord.

La sfârลŸitul lunii august, compania RIM a anunลฃat cฤƒ are mai mult de 70 milioane de abonaลฃi în întreaga lume, iar în iulie a adฤƒugat 1 milion de utilizatori în regiunea EMEA în mai puลฃin de trei sฤƒptฤƒmâni.

Cele mai citite

Percheziศ›ii รฎntr-un dosar de รฎnศ™elฤƒciune cu indemnizaศ›ii de creศ™tere a copilului

Poliศ›iศ™tii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitฤƒศ›ii Economice din Prahova au efectuat, joi dimineaศ›ฤƒ, 11 percheziศ›ii รฎn judeศ›ele Argeศ™, Prahova ศ™i รฎn municipiul...

Testamentul actorului Alain Delon a fost transmis celor trei copii

La aproape o lunฤƒ de la decesul lui Alain Delon, testamentul actorului a fost transmis celor trei copii ai sฤƒi, care nu aveau o...

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ