11 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialBjork este cea mai excentrica vedeta

Bjork este cea mai excentrica vedeta

Cantareata de origine islandeza Bjork a fost declarata de revista britanica „Homes and Antiques” cea mai excentrica celebritate, in cadrul unui sondaj la care au raspuns 6.000 de cititori, relateaza BBC News.
Controversata Bjork a iscat o serie de comentarii acide la adresa stilului sau vestimentar, dupa ce, in 2001, a aparut la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar imbracata intr-o rochie ce imita o lebada.
Cantareata, in varsta de 40 de ani, a mai iscat un scandal cand a atacat un jurnalist care incerca sa-l intervieveze pe fiul ei, pe aeroportul din Bangkok.
„Stilul aparte al lui Bjork si muzica sa nemaipomenita, dar ciudata, i-au asigurat cu siguranta locul intai in topul nostru”, a explicat editorul Bernie Herlihy.
In acelasi top, al excentricilor din lumea show-bizului, mai figureaza Ozzy Osbourne, Vivienne Westwood, fostul membru al formatiei Sex Pistols, Johnny Rotten, si Sir Elton John.

Cele mai citite

SUA dezaprobă decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU

Departamentul de Stat al SUA a criticat decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU. Decizia are legătură cu...

Suceava: O femeie a fost strivită de un copac tăiat de angajații Primăriei

Incident şocant la Suceava: o angajată DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare şi lovituri la cap, după ce un copac tăiat...

Liga Campionilor: Real Madrid și Bayern Munchen au pierdut în deplasare

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă