17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialBerlusconi: Am o latură homosexuală, chiar lesbiană

Berlusconi: Am o latură homosexuală, chiar lesbiană

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi (74), a declarat că intenţionează să trăiască până la 120 de ani, şi a spus în glumă că are şi „o mică latură homosexuală”, informează AFP, citată de Mediafax.

„Chiar dacă vreau să trăiesc până la 120 de ani, sunt şi muritor în acelaşi timp”, a spus Berlusconi, şi a afirmat că este persecutat de justiţie ca să fie înlăturat.

În momentul de faţă, Berlusconi este vizat de trei procese, în cazul Mills, pentru coruperea martorilor, în cazul Mediaset, pentru fraudă fiscală, şi în scandalul „Rubygate”, fiind acuzat de relaţii cu o prostituată minoră şi trafic de influenţă.

„În total, 103 anchete, peste 1.000 de magistraţi se ocupă de mine, 2.565 de audieri. Şi mai au curajul să afişeze pancarte pe care scrie «Silvio, lasă-te judecat»”, a continuat şeful Guvernului italian.

Berlusconi s-a comparat cu fostul premier socialist Bettino Craxi, afirmând că acela era acuzat „de toate relele, că acumulase averi, de o justiţie influenţată de idei de stânga”.

Sunt 17 ani de când magistraţii încearcă să mă elimine, dar sunt încă aici şi nu am fost condamnat niciodată„, a spus Berlusconi, denunţând o justiţie „subversivă” care încearcă să le impună cetăţenilor un alt guvern decât cel pe care l-au ales.

Spre finalul discursului, un activist a strigat: „Eşti frumos!”, iar Berlusconi a răspuns în glumă: „În fiecare dintre noi există o latură a homosexualităţii în proporţie de 25 la sută, dar, după un examen mai atent, am descoperit că a mea este lesbiană”, o aluzie la admiraţia sa pentru femei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă