16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialBercea Mondial, dat în consemn la frontieră

Bercea Mondial, dat în consemn la frontieră

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut sub porecla de Bercea Mondial, a fost dat în consemn la frontieră, după ce joi seara şi-a înjunghiat un nepot, informează reprezentanţii Parchetului General, citaţi de Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Informaţiile au fost iniţial contradictorii, procurorul de caz, Eugenia Iacobescu confirmând că, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost dat în consemn la frontieră, în timp ce purtătorul de cuvânt al Parchetului Olt, Adrian Aspra, nega acest lucru.

„Procurorul de caz nu a dispus măsuri privind darea în consemn la frontieră a lui Bercea Mondial. Punctul de vedere oficial este cel pe care eu vi l-am exprimat. Nu ştiu dacă procurorul de caz a comunicat acest lucru. Nu am această informaţie”, a declarat sâmbătă dimineaţa Adrian Aspra, purtător de cuvânt al Parchetului Olt.

Poliţiştii din Olt au deschis un dosar penal, pentru tentativă de omor, pe numele lui Sandu Anghel, cunoscut sub porecla de Bercea Mondial, după ce acesta şi-ar fi înjunghiat un nepot joi seara.

Poliţiştii din Olt au fost solicitaţi să intervină în seara de 17 februarie într-un local din oraşul Drăgăneşti-Olt, pentru a aplana un scandal iscat între membrii familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, finul lui Mircea Băsescu, soldat cu înjunghierea în spate a lui Ionuţ Anghel, în vârstă de 17 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, comisar Claudia Radu, conform declaraţiilor martorilor, tânărul ar fi fost înjunghiat de către interlop. „Starea sa de sănătate, din câte cunoaştem, este gravă. Minorul se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Incidentul a avut loc pe fondul unor tensiuni mai vechi”, a afirmat Radu.

,,Am întocmit dosar de cercetare penală pe numele lui Sandu Anghel pentru tentativă de omor, în baza diagnosticului pus de medici lui Ionuţ Anghel. Cercetările vor fi efectuate sub coordonarea unui procuror. Deocamdată încercăm să dăm de urma lui Sandu Anghel pentru a-l aduce la audieri, acesta nefiind găsit la domiciliu”, a afirmat Claudia Radu.

Aceasta a precizat că, deocamdată, nu se pot face precizări cu privire la infracţiunile săvârşite de Sandu Anghel. Cu toate acestea, dacă va fi găsit vinovat, Bercea Mondial se va alege cu ani buni de închisoare. El a mai fost acuzat cu doi ani în urmă de tentativă de omor de către un consilier judeţean şi un apropiat al acestuia. În cele din urmă, victimele şi-au retras plângerile, chiar dacă au petrecut zeci de zile pe patul de spital, după ce interlopul i-a împuşcat şi a dat cu maşina peste ei.

Cele mai citite

Asfaltul se odihnește. Planeta ia o pauză de la viteză

22 septembrie a fost decretată Ziua mondială fără mașini Mesajul e clar și fără echivoc, descurajarea utilizării automobilului personal sau de serviciu, în favoarea deplasării...

Femeie găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de un incendiu

O tragedie a avut loc în comuna Laza, județul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizată în propria locuință în...

Fragmente osoase descoperite pe un drum forestier din județul Olt

O serie de fragmente osoase, aparent de origine umană, a fost descoperit pe un drum forestier din județul Olt, în apropierea pârâului Dârjov, sâmbătă...
Ultima oră
Pe aceeași temă