16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialBercea Mondial, arestat 29 de zile pentru tentativă de omor calificat

Bercea Mondial, arestat 29 de zile pentru tentativă de omor calificat

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar de tentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 29 de zile, de magistraţii Tribunalului Olt, potrivit Mediafax.

Decizia pe care au luat-o magistraţii Tribunalului Olt poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.

Avocatul lui Bercea Mondial a anunţat că va ataca hotărârea de duminică a Tribunalului Olt.

În momentul în care a fost pronunţaţă decizia instanţei, Bercea Mondial a spus: „Solicit ca victima să fie audiată în acest caz, pentru că nu a fost până acum audiată. Sunt nevinovat”.

Sandu Anghel urmează să fie dus în arestul IPJ Olt.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar de tentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său, a fost adus în această dimineaţă la Tribunalul Olt cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Dubiţa în care a fost adus Bercea Mondial a ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în jurul orei 10.45. Flancat de mascaţi, Berca Mondial a apucat să le spună jurnaliştilor înainte de a fi introdus în sediul Parchetului: „Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei! Nişte proşti! Fraţii mei şi mama mea!”.

La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au ajuns şi soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, precum şi copiii acestuia.

UPDATE: Felix Anghel, fratele lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, reţinut sâmbătă seară şi prezentat duminică la Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventivă, şi-a schimbat declaraţia legată de înjunghierea fiului său, Ionuţ Anghel, poreclit Mercedes, potrivit Agerpres.

Acesta afirmă că nu Bercea Mondial este autorul faptei, ci o altă persoană, posibil unul dintre fiii acestuia, care avea un fes pe cap ceea ce a îngreunat identificarea. Felix Anghel pretinde că fiul său l-a acuzat pe Bercea din răzbunare.

Iancu Tănăsescu, avocatul lui Sandu Anghel, declarase sâmbătă seară că Bercea Mondial afirmă că nu se afla joi seară, când nepotul său a fost înjunghiat, în localitatea Drăgăneşti Olt şi că vineri a fost la Slatina, la judecătorie, fără să ştie că este căutat de poliţişti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă