18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialBC Farul se întăreşte pentru retur

BC Farul se întăreşte pentru retur

Echipa masculină de baschet BC Farul Constanţa a revenit în primul eşalon după o perioadă de şapte ani în care şi-a întrerupt activitatea. Gruparea pregătită de Costel Cernat nu a reuşit însă să câştige decât un singur meci din cele 15 disputate în turul de campionat. Pe penultimul loc în ierarhia Ligii Naţionale, Farul are nevoie de o minune pentru a scăpa de retrogradare.

Oficialii constănţeni, împreună cu tehnicianul Costel Cernat, au pus la punct o strategie de transferuri care să întărească echipa şi să ducă la un parcurs salvator în returul întrecerii.

Pe penultimul loc în clasamentul turului Ligii Naţionale, Farul a achiziţionat deja trei jucători pentru partea secundă de campionat. Este vorba de un conducător de joc, Tyron Mitchell, şi de două extreme, Nenad Markovic şi Nenad Tomasevic. De asemenea, oficialii constănţeni poartă tratative cu alţi baschetbalişti, care să acopere posturile de pivot şi poziţia 4. În privinţa plecărilor, echipa s-a despărţit de Cardell McFarland, Ron Wallace, Bogdan Stăncuţ şi Senai Isleam.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă