15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialBayern Munchen - Manchester City 2-0. Banii şeicilor nu au contat!

Bayern Munchen – Manchester City 2-0. Banii şeicilor nu au contat!

Bayern Munchen a câştigat partida disputată în faţa celor de la Manchester City cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Mario Gomez în minutele 38 respectiv 45.

Duelul granzilor!

Programat de la ora 21:45 pe Allianz Arena, meciul din grupa A dintre Bayern şi Manchester City se anunţă a fi unul dintre cele mai interesante din cadrul rundei a doua a Ligii Campionilor. Cele două formaţii se vor întâlni pentru prima oară în istorie.

Bayern Munchen este lider în Bundesliga după 7 etape disputate, are 9 victorii în ultimele 9 partide disputate în toate competiţiile, iar marţi speră la un succes în faţa englezilor pentru a continua seria excelentă din acest sezon.

Manchester City este pe locul secund în Premier League, la egalitate cu liderul Manchester United. În prima etapă, bavarezii s-au impus in deplasare la Villareal scor 2-0, in timp ce englezii au terminat la egalitate 1-1, partida disputata pe teren propriu cu Napoli.

Statistica ţine cu nemţii

Bavarezii au înregistrat sâmbătă o victorie de forfait în faţa celor de la Bayer Leverkusen, scor 3-0. Bayern are o statistică foarte bună pe teren propriu în faţa echipelor englezesti, câştigând 8 partide şi înregistrând un singur eşec în faţa celor de la Norwich în sezonul 1993/1994.

Nemţii s-au întărit destul de mult în această vară, achizitionandu-i pe lângă Boateng, jucător adus chiar de la Manchester City, pe Manuel Neuer, Rafinha, Nils Petersen, Dale Jennings şi Takashi Usami.

„Echipa este bine pregătită şi foarte motivată. Sunt foarte optimist. Manchester City este favorita grupei alături de noi, însă ar fi excelent dacă i-am învinge marţi”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge pentru site-ul oficial al lui Bayern.

David Silva: „Vom ataca”

Manchester City a pierdut un singur meci în acest sezon, în Supercupa Angliei, contra rivalilor de la United. Echipa unde joacă portarul Costel Pantilimon ocupă poziţia secundă în Premier League, după şase etape.

„Vom ataca ca şi cum am juca pe teren propriu. Nu trebuie să ne schimbăm stilul, chit că jucăm în deplasare. Suntem uniţi şi avem încredere în noi şi în ceea ce putem realiza. Cu Napoli a fost greu, au jucat foarte bine împotriva noastră. Cu Bayern vom încerca însă aceeaşi strategie, să avem posesia balonului, să ne păstrăm stilul de joc pe toată durata partidei şi să ne întoarcem cu un rezultat favorabil”, a declarat mijlocaşul lui Manchester City, David Silva.

Echipele probabile:

Bayern Munchen: Manuel Neuer, Rafinha, Jerome Boateng, Van Buyten, Badstuber, Lahm, Ribery, Robben, Schweinsteiger, Anatoliy Tymoshchuk, Gomez, Muller

Manchester City: Hart, Zabaleta, Lescott, Kompany, Kolarov, Barry, Toure, Silva, Nasri, Aguero, Tevez.

Meciul dintre Bayern Munchen şi Manchester City va avea loc marţi, 27 septembrie, de la ora 21:45.

Cele mai citite

Zeci de elevi au ajuns la spital după ce au mâncat la școală

Zeci de elevi de la Școala gimnazială din comuna Vlădaia, județul Mehedinți, au ajuns la spital după ce au mâncat la școală prin programul...

Ședință CSAT: România va sprijini Republica Moldova pentru a face față noilor provocări ale Rusiei

Joi, 19 septembrie 2024, a avut loc, la Palatul Cotroceni, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de Președintele României, Klaus Iohannis. O primă...

România, cea mai ridicată inflație din UE pentru a șasea lună consecutiv

Rata anuală a inflației în Uniunea Europeană a scăzut în luna august la 2,4%, de la 2,8% în iulie, conform datelor publicate miercuri de...
Ultima oră
Pe aceeași temă