20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialBatalie pe biletele la meciul Romania-Serbia

Batalie pe biletele la meciul Romania-Serbia

» Sustinatorii nationalei Romaniei au luat cu asalt ieri casele de bilete ale Stadionului Farul din Constanta, primii suporteri ajungand la arena in jurul orei 4.30. Toate tichetele s-au epuizat in mai putin de trei ore.

Meciul Romania-Serbia, din grupa 7 a preliminariilor Campionatului Mondial din 2010, din Africa de Sud, programat de la ora 20.45 pe Stadionul Farul din Constanta, se bucura de un interes urias in randul suporterilor "tricolori". Federatia Romana de Fotbal a scos ieri la vanzare doar 8.000 de bilete, desi capacitatea stadionului este de 15.500 de locuri. Din locurile ramase, 1.200 sunt rezervate fanilor sarbi, 1.550 reprezinta sectorul de securitate impus de UEFA si FIFA, iar restul biletelor le revin sponsorilor, invitatilor federatiei si jucatorilor.
Numarul mic de bilete destinate suporterilor, dar si pretul redus (15 lei la peluze si 50 lei la tribune) coroborat cu interesul major pentru aceasta partida i-au facut pe microbisti sa ia cu asalt casele de bilete ale arenei "marinarilor". Primele grupuri de fani si-au facut aparitia la Stadionul Farul cu noaptea-n cap, la ora 4.30, desi tichetele urmau a fi comercializate incepand abia cu ora 10.00.

 

Dupa o jumatate de ora, conform site-ul FRF, se vandusera deja 1.500 de bilete, iar la ora 11.00 nu mai erau bilete la Tribuna I, ceea ce a generat proteste din partea suporterilor care nu reusisera sa-si cumpere un tichet. De precizat ca fiecare persoana a avut dreptul sa achitioneze maximum patru bilete. Nemultumirea fanilor este legata de faptul ca prin epuizarea stocului la casele de bilete acestea vor mai putea fi procurate azi, maine si chiar in ziua meciului doar de la bisnitari, asa cum s-a intamplat si la partida cu Franta disputata de "tricolori" tot la Constanta. Este binecunoscut faptul ca pe piata neagra, cand cererea este mare, un tichet poate ajunge sa coste dublu sau chiar triplu fata de pretul stabilit oficial.

» Fanii care nu vor reusi sa-si cumpere bilete, dar care nici nu ar dori sa stea acasa in fata televizorului, pot urmari partida Romania-Serbia pe un ecran-gigant ce va fi instalat la mall-ul din Constanta. In cursul serii de maine va putea fi vizionat meciul Romania-Franta (2-2). Evenimentul "open air" inspirat de "fan zone" de la CE 2008 se intinde pe durata a doua zile, maine si sambata, in care suporterii nationalei se vor putea destinde pe terasele amenajate in zona sau luand parte la actiunile de marketing propuse de catre sponsorul principal al reprezentativei Romaniei.

Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Ministrul Câciu: România își bazează deficitul pe investiții, singura cale spre dezvoltare economică

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România se numără printre puținele țări din UE al căror deficit bugetar este generat...
Ultima oră
Pe aceeași temă