13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialBărbatul care a înjunghiat un poliţist din Capitală a fost REŢINUT

Bărbatul care a înjunghiat un poliţist din Capitală a fost REŢINUT

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, Cătălin Dumitru Diaconu. El a fost prins, în noaptea de miercuri spre joi, şi reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de omor calificat. Surse aproiate anchetei susţin că tânărul ar fi membru galeriei unei echipe de fotbal din Bucureşti

Procurorii au reţinut că, la data de 19.10.2013, în timp ce se afla în refugiul staţiei de tramvai Piaţa Crîngaşi, Cătălin Dumitru Diaconu l-a înjunghiat pe poliţistul de la Secţia 20, ”cu un cuţit, în mod repetat, în picior şi abdomen”.

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti unde a fost internată cu diagnosticul „politraumatism prin agresiune. Plagă înjunghiată gambă dreapta cu interesare pedicul arteriovenos interosos. Hemoragie externă. Plagă înţepată flancul stâng nepenetrantă preperitoneală. Plagă înţepată superficială coapsă dreapta, faţa internă. Plagă superficială presternală”.

Pentru prinderea agresorului procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunjalul Bucureşti şi Poliţiştii de la Serviciul Omoruri, au fost sprijiniţi de SRI.

În cazul tânărului, procurorii cer arestarea preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.

Citeşte şi: Cum arată bărbatul care a înjunghiat un poliţist în plină stradă. Poliţia a făcut public portretul robot al principalului suspect

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă