25.3 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialAzi a รฎnceput BIFE-SIM 2016 โ€“ evenimentul- etalon al industriei mobilei!

Azi a รฎnceput BIFE-SIM 2016 โ€“ evenimentul- etalon al industriei mobilei!

Organizat de Romexpo, Asociaศ›ia Producฤƒtorilor de Mobilฤƒ din România (APMR) ศ™i Camera de Comerลฃ ลŸi Industrie a României BIFE-SIM, cel mai mare târg internaศ›ional de mobilฤƒ, echipamente ศ™i accesorii din România, ลŸi-a deschis astฤƒzi porลฃile, la Romexpo.

Beneficiind de ลŸapte saloane ocupate ลŸi 30.000 de metri pฤƒtraลฃi suprafaลฃฤƒ expoziลฃionalฤƒ ocupatฤƒ, BIFE-SIM este platforma de lansare a noutฤƒลฃilor a peste 300 de companii româneลŸti ลŸi internaลฃionale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pânฤƒ la cel combinat cu sticlฤƒ sau piele, sau chiar pictat manual.

Divizat în sectoare tematice, târgul reuneศ™te oferta Saloanelor de Mobilier Clasic, Modern, Decoraศ›iuni, unde vizitatorii au parte de sfaturi ศ™i idei pentru transformarea casei în cฤƒminul ideal, în concordanศ›ฤƒ cu personalitatea ศ™i preferinศ›ele fiecฤƒruia, ศ™i pe cea a Salonului de Bucฤƒtarii, care completeazฤƒ conceptul de amenajare ศ™i design interior. De asemenea, Pavilionul A al BIFE-SIM 2016 vine sฤƒ întregeascฤƒ tabloul industriei mobilei, prezentând o ofertฤƒ bogatฤƒ de echipamente ศ™i utilaje pentru industria lemnului, destinatฤƒ eficientizฤƒrii fluxului de producศ›ie ศ™i implementฤƒrii de noi tehnologii.  În paralel cu BIFE-SIM, se va desfฤƒศ™ura Antique Market, locul de întâlnire al artiศ™tilor, iubitorilor ศ™i colecศ›ionarilor de artฤƒ, unde vor fi  expuse evaluฤƒrii ศ™i achiziศ›iei, piese de mobilier ศ™i decoraศ›iuni interioare, artฤƒ plasticฤƒ, obiecte personale ศ™i de colecศ›ie, argintฤƒrie ศ™i porศ›elanuri, bijuterii vechi, jucฤƒrii, vehicule de epocฤƒ ศ™i multe altele. 

 “Ne bucurฤƒ participarea internaลฃionalฤƒ numeroasฤƒ la ediลฃia din acest an, gradul de internaศ›ionalizare fiind de 13%, ceea ce demonstreazฤƒ cฤƒ piaลฃa româneascฤƒ de mobilฤƒ este în continuare atractivฤƒ ลŸi atât din punct de vedere al exporturilor, cât ลŸi al interesului crescut pentru importuri. Companii expozante din ลฃฤƒri precum Polonia, Turcia, Bulgaria, Italia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, Germania ลŸi Serbia contribuie la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei de mobilฤƒ în rândul vizitatorilor specialiลŸti ลŸi nonspecialiลŸti. Totodatฤƒ, participarea internaลฃionalฤƒ aratฤƒ cฤƒ eforturile firmelor româneลŸti din ultimii ani de a se poziศ›iona corect pe piaศ›a externฤƒ ลŸi eforturile noastre, ca organizatori, de a pregฤƒti un eveniment comparabil cu cele din afara graniลฃelor, au dat rezultate. Ne dorim sฤƒ contribuim la construirea de parteneriate trainice între expozanศ›ii români ศ™i cei strฤƒini, iar BIFE-SIM 2016 sฤƒ reprezinte punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes.“ a afirmat domnul Mihai CostriลŸ, Director General Romexpo.

BIFE-SIM 2016 este ลŸi locul de desfฤƒลŸurare a multor evenimente conexe, între care: seminarul cu tema “Stadiul actual privind legislatia din domeniul silvic si asigurarea resurselor de masฤƒ lemnoasฤƒ pentru producฤƒtorii de mobila” (14 septembrie, ora 13,00, în sala Centrului de Presฤƒ Romexpo); demonstraลฃii de prelucrare a lemnului, simulฤƒri de design interior, conferinลฃe ลŸi seminarii, a XIV-a ediศ›ie a Concursului Naศ›ional de Design de Mobilier,  precum ศ™i Conferinลฃa de Design aflatฤƒ la a V-a ediลฃie (16 septembrie, începând cu ora 11:00, în Centrul de Presฤƒ Romexpo)

 “Industria româneascฤƒ de mobilier ศ›ine pasul cu lumea, cu piaศ›ฤƒ ศ™i cerinศ›ele unui nou stil de viaศ›ฤƒ, alert ศ™i pretenศ›ios, adesea super-tehnologizat, fฤƒrฤƒ a uita sฤƒ recheme consumatorul cฤƒtre naturฤƒ, cฤƒtre spaศ›ii dominate de materiale naturale, care aduc armonie ศ™i echilibru. Vizitatorilor autohtoni evenimentul le aduce o certitudine: mobilierul fabricat în România este o investiศ›ie care va aduce valoare adฤƒugatฤƒ brandurilor ศ™i afacerii proprii, pentru unii, ศ™i direct valoare materialฤƒ, funcศ›ionalฤƒ ศ™i esteticฤƒ, pentru alศ›ii. Pentru vizitatorii strฤƒini manifestarea înseamnฤƒ esenศ›ial afaceri ศ™i produse la standarde europene, la îndemânฤƒ ศ™i cu costuri de transport reduse ศ™i, foarte probabil, cea mai bunฤƒ ocazie de a aprecia varietatea ศ™i potenศ›ialul industriei mobilei din România.“ a subliniat doamna Aurica Sereny, PreลŸedintele APMR.

 

Cele mai citite

Romรขnii au cheltuit aproximativ 1,2 miliarde de euro pe biletele de avion รฎn sezonul estival din 2024

Aeroporturile din Romรขnia au avut un flux de 7,9 milioane de pasageri รฎn lunile de varฤƒ ale acestui an, conform datelor furnizate de Asociaศ›ia...

Prinศ›esa Kate Middleton a รฎmbrฤƒศ›iศ™at o adolescentฤƒ bolnavฤƒ de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinลฃul William ลŸi soลฃia sa Kate care s-au รฎntรขlnit cu Liz Hatton, o adolescentฤƒ bolnavฤƒ de cancer,...

Klaus Iohannis va pleda pentru educaศ›ia รฎn limba francezฤƒ la cea de-a XIX-a Conferinศ›ฤƒ a Francofoniei

Preศ™edintele Iohannis va participa la o masฤƒ rotundฤƒ dedicatฤƒ integrฤƒrii tinerilor francofoni pe piaศ›a muncii Preศ™edintele Romรขniei, Klaus Iohannis, va participa la cea de-a XIX-a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ