25.7 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialAyan a ramas la Mihaela Radulescu

Ayan a ramas la Mihaela Radulescu

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti a decis ca Ayan, fiul fostului cuplu Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg, sa ramana in incredintarea mamei, instanta respingand actiunea tatalui, informeaza Mediafax.

Elan Schwartzenberg poate face recurs la Tribunalul Capitalei.

Judecatoria sectorului 1 a finalizat marti seara, dupa sase ore, audierile in dosarul care Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, cere custodia copilului pana la finalizarea procesului privind incredintarea minorului.

La termenul de marti al procesului, instanta a audiat patru martori, iar avocatii au pus concluzii privind persoana la care trebuie sa ramana copilul pe perioada in care se va judeca pe fond actiunea intentata de Elan Schwartzenberg Mihaelei Radulescu, in care cere incredintarea minorului.

La iesirea din sala de judecata, avocatul Mihaelei Radulescu, Iancu Toader, a spus ca, in opinia sa, a fost un proces dificil din cauza duratei mari petrecuta la audieri.

Astfel, a aratat avocatul, marti au fost audiati patru martori – doi ai Mihaelei Radulescu, doi ai omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Numele martorilor nu au fost facute publice de avocat, care a adaugat ca procesul a decurs greoi din cauza "numeroaselor probe" prezentate instantei, dar si din cauza pledoariilor.

Mai multe informatii financiare si bursiere puteti gasi pe www.romaniafinanciara.ro

Cele mai citite

România, pe marginea prăpastiei pe fondul derapajelor financiare din anul electoral

România se află într-o situație economică precară, iar riscurile asociate derapajelor financiare sunt mai vizibile ca niciodată. Într-un an electoral în care măsurile economice...

VIDEO Iarnă severă în Africa de Sud. Numeroase drumuri au fost blocate, iar oamenii au rămas captivi în mașini

Vremea a creat haos în Africa de Sud, unde locuitorii din Johannesburg s-au trezit în mijlocul unei ierni neobișnuit de severe. A nins atât...

Ce să alegi între un SRL și un PFA în 2024?

Răspunsul la această întrebare nu poate fi unul general valabil, ci din contra, depinde de particularitățile fiecărei afaceri în parte. În prezentul articol ne-am propus...
Ultima oră
Pe aceeași temă