13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialAvocatul Elenei Udrea, despre martorii cheie în dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea, despre martorii cheie în dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, joi seara, că martorii pe care i-a cerut Elena Udrea în dosarul „Gala Bute” nu sunt persoane publice sau politicieni. 

”Nu este vorba despre persoane care să aibă calitate publică sau persoane politice, sunt persoane apropiate dosarului, care pot demonta acuzațiile procurorilor”, a spus avocatul.

De asemenea, Marius Striblea a declarat, că deputata nu a făcut denunțuri, ci a”dat o declarație de o oră și 30 de minute în care a desființat punctual acuzațiile procurorilor”.

Citește și: UPDATE. Decizie ICCJ: Udrea rămâne în arest

Avocatul Elenei Udrea a declarat că faptul că decizia de joi a ICCJ de a se menține starea de arest preventiv, nu înseamnă că nu mai sunt alte căi de atac. 

”Vom discuta despre ceea ce urmează să facem. E adevărat că decizia luată astăzi este definitivă, dar asta nu înseamnă că nu putem depune și alte cereri, cum ar fi înlocuirea arestării preventive cu arestare la domiciliu”, a mai spus Marius Striblea. 

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, joi, ca Elena Udrea să rămână în arest preventiv, în dosarul ”Gala Bute”. Decizia instanței este definitivă. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă