22.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialAvertismentul lui Vîntu legat de arestările din ultimele zile

Avertismentul lui Vîntu legat de arestările din ultimele zile

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a subliniat, într-o postare video, pe pagina personală de Facebook, că cei care "consideră că duiumul de arestări din ultimele zile vor rezolva probleme României se înşeală". 

“S-au întâmplat o grămadă de lucruri minunate în România. Sunt convins că cereile de arestare emise de DNA  vis a vis de persoana doamnei Elena Udrea v-a umplut cratițele, v-a creat acoperișul deasupra capetelor. V-am văzut bucuria, zburdălnicia când ați auzit toate astea. Este departe de a fi suficient. Câteva arestări, chiar dacă sunt cu duiumul și televiziunile de știri au devenit cronici ale DNA-ului, ele nu cuprind decât arestări, dezbateri pe arestări și starea vremii. O mică mențiune pentru Antena 3: a rămas înțepenită ca măgarul în pantă pe atacuri la Băsescu. Un personaj odios, de acord, dar gata!…S-a dus și ăsta! Nimeni nu vă dă de mâncare. Tovarășul Iohannis se plimbă pe la Academia Română, pe la biserici, pe la copii, face cunoștință cu viitorii magistrați. Acum se curăță liderii pătați ai PDL-ului, se face loc astfel încât viitoarea guvernare să nu poată fi acuzată că e alcătuită din hoți. Nu, domnilor. Va fi alcătuită din noii hoți. Toți sunt datori oamenilor de afaceri”, a declarat, Sorin Ovidiu Vântu.

Omul de afaceri l-a atacat, la rândul său, pe generalul Coldea şi a precizat că SRI-ul face poliție politică la comanda capilor Serviciilor.

"Aveți un nou președinte. Sunt convins că v-ați bucurat teribil când a ieșit învingător. Cu ce v-ați ales? Cu ce vă alegeți? Cu absolut nimic. SRI-ul face poliție politică la comanda lui Codea și Maior. Nu numai că fac poliție politică, sunt complici la furt. Fapt penal. L-au ajutat pe Ghiță să fure. Mai mult, au fost samsari pentru televiziunea lui Ghiță și dracu' știe dacă nu și-or fi luat și ei ceva înapoi. Nu pot să afirm acest lucru cu certitudine", a mai afirmat Vîntu.

 "Schimbați sistemul politic, puneți presiune pe ăștia și cereți-le un proiect economic. Nu vă lăsați prostiți de abureala cu arestările. Sunt necesare, e bine că se curăță piața, dar în locul lor vor veni alți tâlhari", a fost recomandarea omului de afaceri, de la sfârşitul videoclipului.

Declaraţia omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a apărut ca urmare a faptului că Comisia Juridică a dat aviz pozitiv pentru urmărirea penală și arestarea Elenei Udrea în dosarele ”Gala Bute și ”Microsoft”, . Vântu a transmis că le-a cerut colegilor săi din Camera Deputaților să dea aviz pozitiv pentru urmărirea penală, însă cererea de arestare preventivă i se pare excesivă.

Citeşte şi: UPDATE. Comisia Juridică, avize pozitive în cazul Udrea. Ce a declarat deputata înainte şi după şedinţă
 

Cele mai citite

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Cine sunt judecătorii care au votat împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale

Curtea Constituțională a României (CCR) a acceptat o contestație împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, hotărârea fiind definitivă și eliminând-o astfel din cursa...

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

Șoferii vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a achita taxa, fără a mai fi penalizați automat Sistemul va fi similar cu cel care...
Ultima oră
Pe aceeași temă