13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialAtacantul lui Mancester City, Edin Dzeko, impresionat de evoluţia lui Costel Pantilimon

Atacantul lui Mancester City, Edin Dzeko, impresionat de evoluţia lui Costel Pantilimon

Evoluţia lui Costel Pantilimon, portarul lui Mancester City, din Cupa Ligii Angliei, a fost apreciată de coechipierul său, atacantul bosniac Edin Dzeko, potrivit Mediafax.

„Am avut o perioadă de pregătire bună, am muncit mult şi cred că am arătat asta în prelungiri. Eu cred că am meritat să câştigăm. Newcastle a avut ocazii de a înscrie, dar au fost oprite de o prestaţie bună a lui Pantilimon, care păstrează presiunea pe titularul Joe Hart. Da, a fost mare. Cred că munceşte din greu la antrenamente, iar acesta este al doilea meci în Cupa Ligii când nu primeşte gol, deci în mod clar îşi îmbunătăţeşte jocul!”, a spus Dzeko, pentru Sky Sports 1, informeazăstandard.co.uk.

Manchester City s-a calificat, miercuri, după prelungiri, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce a învins, în deplasare, scor 2-0 (0-0, 0-0), formaţia Newcastle United. Golurile partidei au fost marcate de Alvaro Negredo şi Edin Dzeko.

Costel Pantilimon este din ce în ce mai apreciat la echipa sa, Manchester City, fiind în ultima vreme la un pas de a-i lua postul de titular lui Joe Hart. Portarul englez este şi titular la naţionala de fotbal a Angliei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă