16.9 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialUPDATE: Opt persoane au murit รฎn urma atacului armat din Cehia. Incidentul...

UPDATE: Opt persoane au murit รฎn urma atacului armat din Cehia. Incidentul nu este un act terorist

UPDATEIncidentul armat produs, marลฃi dupฤƒ-amiazฤƒ, într-un restaurant din sud-estul Cehiei nu este un act terorist, a dat asigurฤƒri ministrul ceh de Interne, Milan Chovanec, potrivit Sky News, informeazฤƒ Mediafax.

"Putem spune cฤƒ nu este un act terorist. Autorul atacului este un cetฤƒลฃean ceh în vârstฤƒ de aproximativ 60 de ani", a declarat Chovanec.

"Nimeni nu se gândea cฤƒ aลŸa ceva se poate întâmpla într-un oraลŸ mic. Îmi imaginez cu greu efectele pe care acest incident le va avea asupra oraลŸului", a declarat primarul din Uhersky Brod.

–––

Opt persoane, inclusiv criminalul, au murit în atacul armat comis, marลฃi, într-un restaurant din Cehia, anunลฃฤƒ autoritฤƒลฃile cehe, citate de cotidianul The Guardian, conform Mediafax.

"Opt persoane, inclusiv atacatorul, au murit în incidentul armat produs într-un restaurant", a declarat primarul oraลŸului Uherský Brod, Patrik Kunฤar.

Bilanลฃul a fost confirmat de Ministerul ceh de Interne.

Un bฤƒrbat a deschis focul, marลฃi la prânz, într-un restaurant din oraลŸul ceh Uhersky Brod, situat în sud-estul Cehiei, la 300 de kilometri de Praga. În restaurant erau aproximativ 20 de persoane, unele fiind rฤƒnite.

Criminalul a omorât ลŸapte persoane, dupฤƒ care s-a sinucis.

Incidentul nu are caracter terorist, dar autoritฤƒลฃile vor stabili mobilul crimelor, potrivit informaลฃiilor preliminare. 

Cele mai citite

Punct de respiro pentru debitori: Indicele ROBOR la 3 luni rฤƒmรขne blocat la 5,55%

ศ˜i ROBOR la 6 luni ia o pauzฤƒ ศ™i stagneazฤƒ la 5,59% ROBOR este rata medie a dobรขnzii la care se รฎmprumutฤƒ, รฎntre ele, instituศ›iile...

Suspiciuni de fraudฤƒ la programul โ€žCasa Verde Fotovoltaiceโ€œ. โ€žAu fost รฎncฤƒrcate dosare offlineโ€œ

Fondurile alocate programul โ€žCasa Verde Fotovoltaiceโ€œ pentru regiunea Sud-Vest Oltenia, incluzรขnd judeศ›ele Dolj, Gorj, Mehedinศ›i, Olt ศ™i Vรขlcea, s-au epuizat รฎn doar 1 minut...

PAOK Salonic revine pe primul loc รฎn Grecia dupฤƒ victoria contra nou-promovatei Levadiakos!

Campioana Greciei, PAOK Salonic, a pus capฤƒt unei serii de trei meciuri fฤƒrฤƒ victorie, reuศ™ind sฤƒ cรขศ™tige cu scorul de 2-0 รฎmpotriva echipei Levadiakos,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ