16.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialArgeș: Bărbat prins după 20 de ani de la comiterea unei crime

Argeș: Bărbat prins după 20 de ani de la comiterea unei crime

Un bărbat, dat în urmărire internaţională de 17 ani, pentru o crimă comisă în urmă cu 20 ani, a fost prins, marți, de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și cei de la Secția 3 din Pitești, sprijiniți de ofițerii Serviciului de Operațiuni Speciale și cei de la Serviciul de Acțiuni Special, informează Mediafax.

Adrian Ene, în vârstă de 42 de ani, din Brașov, a comis crima pe teritoriul Ungariei în anul 1995, când, împreună cu un prieten, a intrat în locuința unui cetățean ungar, cu scopul jafului, cei doi lovindu-și victima În urma loviturilor primite, victima a decedat. Trei ani mai târziu, în 1998, Tribunalul Brașov l-a condamnat definitiv pe Adrian Ene la 17 ani de închisoare, pentru omor.

Ene a reușit să fugă înainte de a fi încarcerat, iar în toți acești ani și-a schimbat periodic localitatea de domiciliu, pentru a i se pierde urma. El a fost prins marți, într-o scară de bloc din Pitești, unde se ascundea, polițiștii reușind să îl găsească după ce bărbatul a povestit unui cunoscut despre crima comisă în urmă cu 20 de ani.

După ce a fost prins de polițiști, bărbatul a fost dus la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost încarcerat.

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă