17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialArătaţi biletul la România - Franţa, circulaţi gratuit cu RATB-ul!

Arătaţi biletul la România – Franţa, circulaţi gratuit cu RATB-ul!

Cu ocazia meciului România-Franţa, care se va desfăşura marţi seara pe Stadionul ,,National Arena”, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va asigura transportul călătorilor cu un număr suplimentar de vehicule, anunţă RATB într-un comunicat.

Pentru defluirea celor prezenţi pe stadion, până la preluarea în totalitate a spectatorilor, vor fi puse la dispoziţie, special pentru acest eveniment, 210 vehicule, din care 120 de autobuze, 40 de troleibuze şi 50 de tramvaie.

Mijloacele de transport, introduse special pentru acest eveniment, vor avea afişată inscripţia „Cursă specială” şi vor circula astfel:

Un număr de 30 de autobuze vor pleca de la stadionul Naţional Arena, la ieşirea spre B-dul Pierre de Coubertin şi vor circula pe traseul: B-dul Pierre de Coubertin, Şoseaua Pantelimon, Şos. Iancului, B-dul Pache Protopopescu, B-dul Carol I, Piaţa Universităţii, B-dul I.C. Brătianu , Piaţa Unirii.

Autobuzele vor efectua opriri în staţiile Şos. Iancului, Calea Moşilor, Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii.

Alte 60 de autobuze vor pleca de la Stadionul Naţional Arena, la ieşirea spre Str. Maior Coravu, pe traseul: Strada Maior Coravu, Şoseaua Mihai Bravu, Strada Matei Voievod, B-dul Pache Protopopescu, B-dul Carol, Piaţa Universităţii, B-dul I.C.Bratianu, Piaţa Unirii.

Staţilei efectuate pe traseu vor fi: Matei Voievod, Calea Moşilor, Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii.

De asemenea, 30 de autobuze vor avea plecarea de la Stadionul Naţional Arena, la ieşirea spre B-dul Basarabia şi vor urma traseul: B-dul Basarabia, Piaţa Muncii, B-dul Decebal, Piaţa Unirii.

Autobuzele vor efectua opriri în staţiile Piaţa Alba Iulia şi Piaţa Unirii.

Un număr de 40 de troleibuze vor avea plecare de la Stadionul Naţional Arena, la ieşirea spre Str. Tony Bulandra şi vor circula pe următorul traseu: Strada Vatra Luminoasa, Strada Matei Voievod, B-dul Carol I, Piaţa Universităţii, B-dul Regina Elisabeta, B-dul Mihail Kogălniceanu, până la terminalul Vasile Pârvan;

Staţiile efectuate pe traseu sunt: Matei Voievod, Calea Moşilor, Piaţa Universităţii.

De asemenea, 50 de tramvaie vor circula pe urmatorul traseu: B-dul Basarabia, Calea Călăraşilor, până la terminalul Piaţa Sfânta Vineri. Tramvaiele vor opri în staţiile B-dul Mircea Vodă (de pe Calea Călăraşilor) şi Piaţa Sfânta Vineri.

În ziua evenimentului, călătoriile pe toate mijloacele de transport RATB se vor efectua pe baza legitimaţiei de acces pe stadion.

Tot pe baza legitimaţiei de acces pe stadion, pentru continuarea călătoriei de la terminalele Piaţa Unirii, Vasile Pârvan şi Piaţa Sfânta Vineri către alte zone, publicul călător va putea utiliza autobuzele liniilor de transport de noapte.

Cele mai citite

Răzvan Marin, aproape de un gol antologic! Echipa românului a fost zdrobită de Napoli

Cagliari a suferit o înfrângere categorică în fața celor de la Napoli, iar Răzvan Marin a fost unul dintre puținii jucători ai echipei sale...

Debut pentru Horațiu Moldovan la Sassuolo! Cum s-a descurcat portarul român la primul meci în Serie B

Horațiu Moldovan a avut un debut promițător pentru Sassuolo în Serie B, demonstrând că decizia sa de a refuza convocarea la echipa națională pentru...

Străbunicii criminali ai Europei

Uitata doamnă Merkel vrea să rămână în neuitare și își publică memoriile intitulate grandios,”Libertatea”. Titlul e de o maximă ipocrizie, libertatea individuală fiind cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă