12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialArad: Un poliţist de frontieră a murit în accidentul de pe DN...

Arad: Un poliţist de frontieră a murit în accidentul de pe DN 7, alţi doi fiind grav răniţi

Un poliţist de frontieră a murit în accidentul care a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN 7, la intrarea în municipiul Arad, astfel că numărul victimelor a ajuns la doi, în timp ce alţi doi poliţişti de frontieră au fost răniţi grav, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc din cauză că şoferul autoturismului Audi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o furgonetă şi de un Logan, aceste două autovehicule răsturnându-se.

În autoturismul Audi se aflau trei poliţişti de frontieră, iar în urma accidentului unul a murit, iar ceilalţi doi au fost răniţi grav. Totodată, şoferul autoturismului Logan a murit pe loc în urma impactului.

„Cei trei colegi au ieşit din tura de noapte din punctul de trecere a frontierei Nădlac şi se îndreptau spre case, în municipiul Arad”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Bogdana Tontu.

Şoferul autoturismului Audi, unpoliţist de frontieră de 40 de ani, a murit la spital din cauza rănilor, iar ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii, colegi de serviciu cu victima, au suferit răni grave şi primesc îngrijiri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Poliţiştii urmează să stabilească în ce condiţii şoferul autoturismului Audi a ajuns pe contrasens, pentru că martorii din trafic au declarat că nu se angajase în depăşire pentru că nu avea alte vehicule în faţă pe şosea.

Traficul rutier a fost blocat în zona accidentului timp de o oră, până la eliberarea carosabilului de autoturismele avariate şi finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă