16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialAndrei Pavel, ultima "reprezentatie"

Andrei Pavel, ultima „reprezentatie”

BCR Open Romania, turneul de tenis care se desfasoara la Bucuresti pe Arenele BNR, a ramas fara nici un reprezentant al nostru pe tabloul principal de simplu, dupa ce Andrei Pavel a iesit din scena din turul intai, iar Marius Copil a fost invins, cu 4-6, 7-6, 4-6, in runda secunda de spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo.
"Cneazul", pentru care competitia bucuresteana reprezinta ultima mare intrecere din cariera competitionala, a fost invins ieri, cu 3-6, 6-7 (2/7), de uruguayanul Pablo Cuevas, favoritul numarul 8 al turneului. Cu 12 ani mai tanar, Cuevas a dominat partida atat din punct de vedere fizic, dar si tehnic, sud-americanul avand raspuns pentru aproape toate loviturile romanului. La capatul partidei care nu a durat decat o ora si jumatate, Pavel, a carui evolutie a  fost urmarita din tribuna de Ion Tiriac si Ilie Nastase, a trebuit sa se recunosca invins, dar a parasit arena cu zambetul pe buze. "Ma bucur enorm ca m-am retras acasa, la Bucuresti.

 

Tot timpul mi-a placut sa joc aici. Cuevas este un jucator foarte talentat si foarte bun pe zgura. Cred ca am jucat bine, desi nu m-am putut antrena. A fost o distractie pentru mine si ma bucur ca ultimul meci l-am facut acasa. Acest turneu am vrut sa-l castig tot timpul, dar n-am reusit decat la dublu cu Gabriel Trifu. Sunt mandru ca am reusit ca jucator, chiar daca de multe ori mi-a fost foarte greu sa continui acest sport. Cupa Davis jucata in Romania mi-a placut cel mai mult in cariera", a declarat imediat dupa incheierea partidei Andrei Pavel, lider incontestabil al echipei de Cupa Davis a Romaniei, principalul artizan al participarilor echipei tricolore in Grupa Mondiala in ultimii 15 ani.
Tot ieri, Marius Copil a ratat o sansa enorma de a intra in sferturi, fiind invins, 4-6, 7-6, 4-6, de spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, desi ibericul a jucat ultimul game intr-un picior, din cauza unei accidentari! Daca Marius ar fi reusit sa isi adjudece acel game, cu siguranta Hidalgo ar fi abandonat…

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă