18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialAndone, suparat pe jocul CFR-ului

Andone, suparat pe jocul CFR-ului

» Desi a castigat cu 4-0 primul meci al sezonului, antrenorului campionilor nu i-a convenit evolutia echipei sale.

CFR Cluj a aratat, inca din startul campionatului, ca are toate atuurile pentru a repeta performantele din campionatul trecut. Elevii antrenati de Ioan Andone au controlat tot meciul cu CS Otopeni, din prima etapa a Ligii I, si au inscris patru goluri care i-au propulsat, inca de pe-acum, pe primul loc al clasamentului. Desi forma clujenilor aminteste de turul sezonului trecut, cand nu au pierdut nici un meci, Andone isi coboara, insa, jucatorii cu picioarele pe pamant si atrage atentia ca echipa sa nu este nici pe departe la capacitate maxima. "Sunt multumit de startul bun, de rezultat si de faptul ca ne-am respectat blazonul. Totusi, nu pot sa nu remarc ca inca mai avem mult de lucru pana a atinge forma maxima. Nu sunt multumit de jocul din meciul cu Otopeni si cred ca am evoluat la maxim 70% din capacitate. Sper, insa, ca in urmatoarele partide vom fi acel CFR pe care-l doresc eu", a afirmat tehnicianul ardelenilor. "Falcosul" este, in special, nemultumit de faptul ca partida de la Ploiesti a fost decisa mai mult de valorile individuale decat de un joc colectiv. De altfel, golurile doi si patru au fost marcate dupa executii de exceptie ale lui Ciprian Deac si Christian Fabbiani.

 

"E bine ca avem o concurenta acerba pe posturi care imi permite mai multe variante de echipa. Totusi, valoarea individuala a unor fotbalisti a fost determinanta in victoria cu Otopeniul. Nu este, insa, de ajuns. Trebuie sa urcam nivelul jocului, pentru ca ne asteapta o partida grea cu Rapidul in etapa a treia, o echipa care joaca cu totul altceva fata de sezonul trecut", a prefatat Ioan Andone primul derby al acestui campionat. Pana la meciul cu giulestenii, CFR-ul va juca etapa viitoare, in Gruia, cu Gloria Buzau, un meci care n-ar trebui sa le puna probleme lui Trica si compania. Pentru ca Ando sa-si faca o parere despre cei mai in forma jucatori in vederea duelului cu Rapid, este de asteptat ca in primul "11" sa apara si cativa fotbalisti care au fost rezerva cu Otopeniul, sau chiar nu au prins lotul.

 

 

INDISCIPLINA
Tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone, a declarat ca unul dintre motivele pentru care internationalul suedez Mikael Dorsin nu mai intra in vederile sale este si declaratiile facute impotriva clubului. "El isi cauta echipa in acest moment, pentru ca nu mai am nevoie de el. Oricum, declaratiile si comportamentul pe care Dorsin
l-a avut fata de clubul nostru au contat destul de mult la trimiterea sa la echipa a doua. El nu este fotbalist slab, insa nu s-a adaptat la noi", a explicat "Falcosul".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă