28.1 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSpecialAndone, in cautarea formulei castigatoare

Andone, in cautarea formulei castigatoare

– Jocul CFR-ului din partidele amicale il cam supara pe tehnician, care va efectua, in amicalul de astazi cu Bochum, unele schimbari.

CFR Cluj a disputat in aceasta perioada de pregatire doar trei partide amicale. Din cauza faptului ca meciul de vineri a fost anulat, in urma furtunii care a cazut in Austria, acolo unde feroviarii se afla in cantonament, partida cu Panathinaikos Atena a fost doar primul test din acest al doilea stagiu al verii. Probabil, si cel mai important pentru antrenorul Ioan Andone, pentru ca a fost primul organizat dupa o serie de antrenamente bazate strict pe tactica si sisteme de joc. Iar "Falcosului" nu i-a prea placut ce a vazut, chiar daca alb-visinii au fost egalii celebrilor greci, care, insa, au terminat doar pe pozitia a treia ultimul campionat din Grecia.

 

"Aceasta partida a aratat ca inca mai avem de muncit la constructie. Acolo este compartimentul unde suferim cel mai mult, pentru ca nu reusim sa ducem mingea aproape de poarta, asa cum ne dorim. Chiar daca am jucat cu o echipa buna, care evolueaza an de an in cupele europene, am reusit sa ne cream destul de multe ocazii de gol, insa, din pacate, nu am reusit sa le fructificam, fapt care dovedeste ca mai avem de lucru si la finalizare", a precizat Ioan Andone. Acesta este dispus sa incerce o alta formula de joc in cel de-al doilea amical al stagiului de la Abtenau, cel cu VFL Bochum.

 

In partida care va incepe de la ora 19:00, Ando va utiliza si sistemul 4-3-1-2, insa unii dintre jucatorii care au fost titulari in meciul cu grecii, vor lua loc pe banca de rezerve. "Cu siguranta in partida cu Bochum voi incerca o alta formula de joc, pentru ca avem multi jucatori la dispozitie si trebuie sa ii vad pe toti. La sfarsitul acestui cantonament trebuie sa am in minte foarte clar un prim "11", astfel ca in aceste partide trebuie sa fiu atent la fiecare fotbalist in parte", a mai spus tehnicianul campionilor. In meciul de azi cu Bochum este asteptat sa debuteze in poarta si tanarul Marius Curileac, promovat la echipa mare in locul veteranului Petru Turcas.

PROGRAM
Elevii lui Andone vor mai juca o singura partida amicala pana la plecarea din Abtenau. CFR-istii ii vor intalni joi seara pe scotienii de la Motherwell, dupa care se vor intoarce la Cluj. Sambata, campionii vor disputa ultima partida amicala inainte de startul campionatului, impotriva celor de la FC Bihor. Trica si compania vor avea liber pana luni, dupa care vor intra in ritmul normal de antrenamente in vederea startului noului sezon, care va avea loc pe 27 iulie, in deplasare, cu CS Otopeni.

Cele mai citite

Cazul fetiței adusă drogată la spital: Un român domiciliat în SUA a fost arestat

Un cetățean român cu domiciliul în SUA a fost reținut pentru trafic de droguri în legătură cu incidentul în care o fetiță de trei...

10 trenuri sunt blocate în drumul spre mare

Circulația între București și Constanța este oprită, din cauza unui incendiu de vegetație Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a transmis un comunicat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă