17.7 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialAmenzi pentru hotelierii care gonesc turistii

Amenzi pentru hotelierii care gonesc turistii

In vizorul Oficiului pentru Protectia Consumatorului din Constanta se vor afla, zilele acestea, acei agenti economici sau hotelieri care nu le asigura clientilor apa calda. Nici in fata acelor hotelieri care gonesc turistii de pe plaja pentru ca stau pe cearsaf, si nu pe sezlonguri, contracost, comisarii nu vor inchide ochii.

Desi exista in statiunea Mamaia multe portiuni inchiriate de agenti economici, unde sunt amplasate sezlonguri, constantenii care merg la plaja si nu doresc sa plateasca pentru un astfel de serviciu nu sunt obligati. Cu toate acestea, mai sunt anumiti comercianti, disperati de faptul ca sezonul estival este prea scurt, care apeleaza la tot felul de metode mai putin civilizate.

Si serviciile de agrement si divertisment pe plaja vor fi atent monitorizate de cei 19 inspectori OPC ce vor fi zilnic pe litoral. Incepand cu data de 1 iulie, inspectorii pot fi gasiti timp de cel putin 45 de zile la Hotel Ovidiu in Mamaia, la Hotel BTT in Costinesti si la Hotel Miorita in Neptun. si o echipa mobila se va alatura inspectorilor OPC. Aceasta se va ocupa de cele mai importante reclamatii. De asemenea, Comandamentul Comisariatului pentru Protectia Consumatorului are, zilele acestea, sub lupa si agentii economici de pe litoral care fura din gramajul produselor. Mihai Mohaci, vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, a subliniat ca toti inspectorii Protectiei Consumatorului de pe litoral se vor axa pe serviciile din alimentatie publica pentru ca sanatatea turistilor sa nu fie pusa in pericol.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă