18 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialAlec Baldwin, internat de urgenta intr-o clinica

Alec Baldwin, internat de urgenta intr-o clinica

Actorul american Alec Baldwin, starul serialului de televiziune "30 Rock", a fost internat de urgenta intr-o clinica din New York, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce fiica sa, Ireland, l-a gasit in stare de inconstienta, informeaza Mediafax.

Potrivit popeater.com, in momentul in care politia si medicii au sosit in apartamentul actorului, acesta isi revenise si a fost de acord sa fie transportat la un spital din apropiere pentru a fi consultat.

Alec Baldwin a fost transportat la Lennox Hill Hospital din New York, unde a fost tratat de medicii de garda, actorul fiind externat dupa o ora.

Un apel telefonic facut cu voce calma catre numarul de urgente din Statele Unite (911), din apartamentul actorului in varsta de 51 de ani, amplasat in zona Central Park West, a informat operatorul de serviciu ca Alec Baldwin si-a pierdut cunostinta. Autoritatile americane banuiesc ca persoana care a facut acest apel este Ireland, fiica actorului, in varsta de 14 ani.

Starea actuala de sanatate a actorului si motivele internarii sale au ramas pentru moment invaluite in mister.

Pana la ora publicarii acestor informatii, agentul de presa al actorului si Kim Bassinger, fosta lui sotie, nu au raspuns apelurilor telefonice facute de reprezentantii postului NBC.

Reputatia lui Alec Baldwin a fost construita cu ajutorul unor roluri importante in teatru si in filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor intr-un rol secundar".

Baldwin a pierdut insa premiul Oscar in acel an in favoarea lui Tim Robbins, recompensat pentru rolul sau din "Misterele Fluviului".

Alec Baldwin este, totodata, si un cunoscut activist politic, iar Hollywood-ul tinde sa evite chestiunile politice fierbinti. Cu toate acestea, actorul american a demonstrat ca este talentat si in roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", si a prezentat "Saturday Night Live", o celebra emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul poate fi vazut in lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alaturi de Meryl Streep si Steve Martin.

Alec Baldwin va prezenta gala premiilor Oscar pe 7 martie, impreuna cu Steve Martin.

Cele mai citite

Un accident grav, soldat cu morศ›i ศ™i rฤƒniศ›i, a blocat Valea Oltului

Un accident grav s-a produs sรขmbฤƒtฤƒ dupฤƒ amiaza pe Valea Oltului. O persoanฤƒ a murit ศ™i altele sunt rฤƒnite. Circulaศ›ia maศ™inilor este blocatฤƒ. Potrivit IPJ...

PNL ศ™i Ministerul Justiศ›iei lanseazฤƒ โ€žGhidul privind sesizarea faptelor de violenศ›ฤƒ ศ™i de hฤƒrศ›uire sexualฤƒโ€

PNL descrie siguranศ›a romรขnilor ca fiind โ€žo prioritateโ€ pentru partid ศ™i lanseazฤƒ โ€žGhidul privind sesizarea faptelor de violenศ›ฤƒ ศ™i de hฤƒrศ›uire sexualฤƒโ€. Ghidul elaborat de...

CCR a exclus-o pe Diana ศ˜oศ™oacฤƒ din cursa pentru prezidenศ›iale

CCR a exclus-o pe Diana ศ˜oศ™oacฤƒ din cursa pentru prezidenศ›iale, menศ›inรขnd รฎnsฤƒ candidaturile lui Nicolae Ciucฤƒ ศ™i Kelemen Hunor. Votul pentru Mircea Geoanฤƒ a...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ