17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecial"Alb-Negru" - un joc de contraste

„Alb-Negru” – un joc de contraste

Creatoarea Agnes Toma si Gabi Murariu ne propun pentru revelionul 2006-2007 o colectie de tinute a contrastelor ce se adreseaza cuplului. E un concept nou, in ideea de a imbraca frumos si armonios un cuplu. Intelegerea si armonia unei perechi se simt si se exprima si prin vestimentatie, este de parere Agnes Toma. Atat femeia, cat si barbatul, in momentele de sarbatoare sau festive, trebuie imbracati modern.
Gandind la faptul ca barbatii acopera un segment delicat pe piata, creatorii colectiei „Alb-Negru” propun pentru noaptea revelionului o varietate de costume barbatesti in stil clasic. Pentru a pune in valoare silueta unui barbat, creatorii au folosit ca material catifeaua cu satin sau stofa din lana foarte fina, lasand sa „curga” haina usor pe langa corp.
Ceea ce am remarcat la colectia „Alb-Negru” pentru barbati este smochingul din brocart, absolut necesar in garderoba unui barbat ce se respecta, sustine G. Murariu.
Un segment mult mai bogat in idei si nuante este cel dedicat femeii moderne. Agnes Toma, prin tinutele create pentru noaptea dintre ani, ne readuce in memorie o lume de vis, o lume a printeselor, pe care orice femeie o doreste cat mai aproape. Ce femeie nu si-a dorit sa fie, macar o zi, printesa? Venind in intampinarea viselor noastre, Agnes Toma ne propune rochia cu corset sau rochia-balon la care volumul este un element foarte modern. Realizate din materiale lucioase si dantela, tinutele colectiei „Alb-Negru” sunt destul de pretentioase, putand fi purtate doar intr-o locatie de lux sau un restaurant mai sofisticat. Culorile punctate de creatoare sunt negru si rosu, ceea ce da o nota distincta si eleganta colectiei. Rochia neagra clasica poate fi redesenata si remodelata in fiecare an – sustine creatoarea -, ramanand mereu la moda.
Colectia „Alb-Negru” este o colectie unitara, destinata cuplului, o colectie clasica, dar foarte moderna, cu accente retro, ce ne aminteste ca eleganta si bunul simt sunt notiuni ce trebuie mereu scoase in evidenta.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă