19.3 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialAl 4-lea รฎnceput

Al 4-lea รฎnceput

Steaua va întâlni în aceastฤƒ searฤƒ formaลฃia italianฤƒ SSC Napoli, meciul însemnând redebutul lui Marius LฤƒcฤƒtuลŸ pe banca echipei din Ghencea.

Dupฤƒ ce au rupt blestemul ลŸi au reuลŸit sฤƒ înscrie în poarta lui Liverpool în prima etapฤƒ, deลŸi au pierdut cu 1-4, roลŸ-albaลŸtrii se gândesc acum cฤƒ a venit momentul sฤƒ marcheze pentru prima datฤƒ împotriva unei echipe din peninsulฤƒ. În cele 11 jocuri disputate pânฤƒ acum împotriva italienilor, Steaua nu a câลŸtigat niciodatฤƒ, înregistrând la BucureลŸti douฤƒ remize albe ลŸi douฤƒ înfrângeri. Nu doar tradiลฃia pare a fi potrivnicฤƒ grupฤƒrii din Ghencea, ci ลŸi forma pe care o aratฤƒ cele douฤƒ formaลฃii. Napoli vine dupฤƒ o victorie categoricฤƒ în Seria A (4-1 la Cesena), în timp ce Steaua nu a mai câลŸtigat de patru etape în Liga I ลŸi, în plus, a avut în acest sezon patru antrenori cu patru viziuni diferite.

Nu schimbฤƒ nimic

Noul tehnician al Stelei, Marius LฤƒcฤƒtuลŸ, cere în primul rând rฤƒbdare din partea fanilor, explicând cฤƒ beneficiazฤƒ de un lot valoros, dar care necesitฤƒ timp pentru a forma o echipฤƒ. „Trebuie sฤƒ construim repede o echipฤƒ, un grup puternic, care sฤƒ abordeze într-o altฤƒ manierฤƒ jocurile. Le-am spus jucฤƒtorilor sฤƒ uite de meciurile anterioare ลŸi sฤƒ priveascฤƒ înainte. Nu voi schimba absolut nimic în ceea ce priveลŸte sistemul de joc. Am avut puลฃin timp la dispoziลฃie pentru a-mi impune ideile. Napoli e o echipฤƒ care joacฤƒ foarte bine în deplasare, are jucฤƒtori precum Hamsik, Cavani sau Lazezzi care pot face oricând diferenลฃa. Joacฤƒ perfect pe contraatac, dacฤƒ le oferi spaลฃii. Gestioneazฤƒ perfect aceastฤƒ oportunitate”, a spus „Fiara”.

O datฤƒ cu revenirea lui Marius LฤƒcฤƒtuลŸ pe banca Stelei, suporterii s-au înghesuit la caselele de bilete pentru a-ลŸi procura tichetele pentru meciul cu Na-poli. Conducerea roลŸ-albaลŸtrilor se aลŸteaptฤƒ ca în tribunele arenei din Ghencea sฤƒ fie prezenลฃi aproximativ 15.000 de fani. „Nu cred cฤƒ LฤƒcฤƒtuลŸ trebuie sฤƒ fie cel susลฃinut de cฤƒtre suporteri, ci Steaua. Ea are nevoie de ei. Îi rog sฤƒ fie alฤƒturi de echipฤƒ”, a spus noul antrenor al roลŸ-albaลŸtrilor, care a precizat cฤƒ în iarnฤƒ vor pleca cinci sau ลŸase jucฤƒtori de la Steaua. „E foarte greu sฤƒ lucrezi cu 29-30 de jucฤƒtori. Probabil la iarnฤƒ vor apฤƒrea unele schimbฤƒri, când vor pleca unii jucฤƒtori ลŸi vor rฤƒmâne 24.”   

Fฤƒrฤƒ punct

Steaua va întâlni azi formaลฃia Napoli, de la ora 20.00, în etapa a II-a a Grupei K a Ligii Europa, în Ghencea, meciul fiind transmis în direct de Pro TV. Tot azi are loc ลŸi celฤƒlalt joc al grupei, Utrecht-Li-verpool. În prima rundฤƒ, Liverpool a învins Steaua (4-1), în timp ce scorul Napoli-Utrecht a fost 0-0.

Cele mai citite

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ