27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialAflă ce designer român va crea uniformele piloţilor şi însoţitorilor de bord...

Află ce designer român va crea uniformele piloţilor şi însoţitorilor de bord Tarom

Designerul Cătălin Botezatu a câştigat concursul lansat de compania aeriană de stat Tarom pentru alegerea unor noi modele de uniforme de iarnă şi vară pentru însoţitorii de bord, informează digi24.ro.

Până la finalul anului, cei 500 de angajaţi Tarom ar trebui să îmbrace noile ţinute de serviciu, care îşi păstrează linia clasică, dar vor avea şi detalii inedite.

Cătălin Botezatu a concurat cu alţi 30 de creatori de modă în cadrul unui concurs lansat de Tarom în luna martie pentru confecţionarea de noi uniforme.

Modelele lui Cătălin Botezatu au întrunit cel mai bine elementele de identitate ale brandului Tarom, afirmă Paula Călăraşu, purtător de cuvânt al companiei aeriene. „Linia propusă este una clasică, însă modelele aduc un plus de prospeţime, de eleganţă, de optimism prin detalii”, arată Paula Călăraşu.

Designerul român s-a ocupat doar de schiţele uniformelor, pentru că firma care le va confecţiona va fi aleasă tot prin licitaţie.

„Sunt onorat să realizez costumele pentru o companie atât de mare şi, mai ales, pentru compania noastră”, declară creatorul. „Am trimis peste 700 de schiţe extrem de bine elaborate şi cred că a fost o ofertă de nerefuzat”, crede Cătălin Botezatu, care a creat uniforme şi pentru angajaţii altor companii aeriene. „Una din Emirate, una din Islanda, una din Asia.”

Pentru creaţiile sale, Cătălin Botezatu a primit bilete de avion pe rutele companiei Tarom în valoare de 5000 de euro. Conducerea firmei vrea ca, până la finalul acestui an, însoţitorii de zbor să poarte noile uniforme.

Cele mai citite

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...

Platforma X a lui Elon Musk își schimbă poziția în fața Curții Supreme din Brazilia, cerând ridicarea interdicției

Într-o schimbare semnificativă de atitudine, platforma de socializare X, deținută de Elon Musk, a declarat Curții Supreme din Brazilia că a respectat ordinele de...

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...
Ultima oră
Pe aceeași temă