16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialAFI VIP Club, noul "must have" al sezonului

AFI VIP Club, noul „must have” al sezonului

Cel mai mare mall din capitală, AFI Palace Cotroceni îşi surprinde din nou clienţii printr-un proiect original „AFI VIP Club” adresat devoratorilor de modă şi shopping la cel mai înalt nivel.

 

Pentru că moda dă culoare vieţii, iar stilul vestimentar trebuie cultivat în fiecare zi, AFI Palace Cotroceni oferă acum pasionaţilor de shopping ocazia de a veni mai aproape de brandurile lor preferate şi de a-şi crea un look impecabil prin „AFI VIP Club”.

 

„AFI VIP Club” este un proiect special dezvoltat pentru a răspunde dorinţelor celor mai exigenţi clienţi care vor cunoaşte un nou sens al experienţei de „cumpărături la mall” de la intrarea în parcarea centrului comercial până la achiziţionarea ţinutelor favorite.

 

Prezent în calitate de partener la petrecerea The One 80’s, desfăşurată joi 10 mai în clubul Fratelli, AFI Palace Cotroceni a adresat participanţilor invitaţia de a se alătura clubului „AFI VIP”. Vedete autohtone şi reprezentanţi de seamă ai mediului de afaceri şi-au exprimat dorinţa de a face parte din clubul „AFI VIP”, dând curs pasiunii pentru shopping şi distracţie.

Cardul de membru AFI VIP Club oferă posesorului o mulţime de beneficii şi discount-uri de care se poate bucura în interiorul mall-ului precum:

 

– Acces gratuit în parcarea VIP – securizată şi special construită pentru membrii clubului;

– Garderobă gratuită;

– Reduceri în magazinele partenere – discount-ul oferit de card se adaugă la cel oferit de magazine în limita cumulării unui discount total de 50%;

– Discount şi tratament special în sălile VIP din Cinema City;

– Reduceri la locurile de petrecere a timpului liber şi la spaţiile de joacă.

Magazinele partenere „AFI VIP Club” sunt: Aldo, Bigotti, Cacharel, Calvin Klein Jeans, Clarks, D’s Damat, Fooli Follie, Gant, GEOX,iStyle, KIX, Musette, Otter, Oxette, Peepper, Premaman, STEFANEL, Tommy Hilfiger, Cinema City, GETT’s, Gymboland, Village Club.

 

Cele mai citite

Monaco a învins-o pe Barcelona! Cine e puștiul minune care a adus victoria

George Ilenikhena, autorul golului de 2-1 în meciul dintre Monaco și Barcelona, a devenit deja un specialist în stabilirea de recorduri. La doar 18 ani,...

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...

Menține igiena și siguranța cu săpunuri și dezinfectanți de top de la Sanito.ro

În contextul actual, asigurarea unei igiene riguroase este mai importantă ca niciodată. De la birouri și spații comerciale, până la utilizarea acasă, produsele Sanito.ro...
Ultima oră
Pe aceeași temă