16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialAdversare puternice pentru brasovence

Adversare puternice pentru brasovence

Sortii au rezervat ieri adversare puternice pentru echipa feminina de handbal Rulmentul Brasov in grupa a treia a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Conform tragerii la sorti de ieri, de la Viena, formatia antrenata de Mariana Tarca, echipa care in sezonul trecut a pierdut finala Cupei Cupelor in fata formatiei norvegiene Larvik HK, va evolua in preliminariile Campions League 2008/2009 impotriva formatiilor Ikast Bording (Danemarca), SPR SAFO Lublin (Polonia) si a unei adversare ce va veni din primul tur. "Sunt adversare puternice si nu ne va fi usor. Nu avem insa ce face. Daca vrem sa jucam intr-o competitie atat de importanta, trebuie sa gandim optimist si sa facem totul pentru a trece de orice obstacol. Din pacate, noi nu vom putea porni la drum cu toate jucatoarele, pentru ca avem cateva fete aflate in recuperare sau care tocmai si-au incheiat-o, si nu e usor sa iti revii. Totusi, eu am incredere ca nu ne vom face de rusine", a spus Tarca.

Cele patru formatii care vor veni din primul tur al competitiei, impreuna cu cele 12 repartizate direct in turul doi preliminar, printre care se numara si Rulmentul, formeaza patru grupe, meciurile fiind programate intre 3 si 5 octombrie. Echipele calificate din primul tur se vor cunoaste dupa turneele programate intre 5 si 7 septembrie.
Prima clasata in fiecare din cele patru grupe din turul doi se va califica in grupele preliminare ale Ligii Campionilor, in care va evolua direct si campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea. Echipele de pe locul secund in grupele preliminare vor juca mai departe in Cupa EHF. Tragerea la sorti a grupelor preliminare va avea loc pe 4 iulie.

REVENIRE
» Tot ieri echipa masculina de handbal Steaua Bucuresti si-a aflat adversara din dubla mansa eliminatorie, contand pentru primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Potrivit tragerii la sorti care a avut loc la Viena, stelistii vor juca impotriva belgienilor de la KV Sasja HC, pe 6-7 septembrie (turul, pe teren propriu) si 13-14 septembrie (returul, in deplasare). Steaua a revenit in cea mai importanta competitie intercluburi europeana, dupa ce in sezonul precedent a ajuns pana in faza optimilor de finala ale Cupei Cupelor, fiind eliminata de ungurii de la MKB Veszprem.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă