23.7 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSpecialActriţa OANA PELLEA te învaţă cum să devii un LIDER CREDIBIL

Actriţa OANA PELLEA te învaţă cum să devii un LIDER CREDIBIL

Renumita actriţă Oana Pellea va susţine la Cluj-Napoca, pe 18 octombrie 2012, o conferinţă intitulată „Cu atitudine de comunicare!” în care vom identifica toate caracteristicile unui lider credibil.

Oricine poate deveni un lider credibil. Dacă ai fost vreodată în situaţia de a nu reuşi să atragi sau să menţii atenţia celuilalt sau dacă ţi-a fost teamă de ceea ce ar putea să zică „lumea”, trebuie să remediezi aceste probleme care te pot împiedica să fii cu adevărat eficient.

Încrederea este atitudinea care convinge, creativitatea este abordarea care îţi atrage simpatia, iar spontaneitatea îţi asigură naturaleţea. Puterea de convingere, simpatia şi naturaleţea sunt cele trei ingrediente absolut necesare pentru a deveni un lider credibil şi a face diferenţa acolo unde este cu adevărat important.

Problemele de comunicare ale unei persoane nu se rezumă, însă, doar la cele enumerate mai sus. Ţi s-a întâmplat să simţi că nu comunici eficient mesajul pe care vrei să-l transmiţi? Ai avut emoţii chiar şi în faţa unor oameni pe care îi cunoşti de foarte mult timp? Ai avut, uneori, nevoie să-i influenţezi pe cei din jur şi nu ai fost deloc convingător?

Reputata actriţă Oana Pellea are soluţiile la problemele tale de comunicare şi ţi le oferă în conferinţa „Cu atitudine de comunicare!”.

Aici vei învăţa, înainte de toate, să comunici în public în mod natural, să faci din atitudine cel mai eficient instrument de a comunica şi să construieşti consens, implicare şi cooperare în rândul celor din jurul tău.

Conferinţa se adresează în special managerilor, liderilor de echipă, celor care susţin prezentări, specialiştilor în vânzări, persoanelor care lucrează în marketing şi comunicare, precum şi tuturor celor interesaţi de cultivarea şi dezvoltarea abilităţilor de leadership.

Conferinţa va avea loc în Cluj-Napoca la Golden Tulip Ana Dome, între orele 10:30 şi 14:00. Preţul poate reprezenta o adevărată investiţie de viitor: 100 de euro plus TVA.

 

Loading…

Cele mai citite

Întâlnirea Tinerilor Ortodocși, Ploiești: Luați-L pe Iisus Hristos drept călăuză! Nu vă va dezamăgi!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis un mesaj, sâmbătă, celor peste 500 de participanţi la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Arhiepiscopia Bucureştilor, găzduită de...

Profesoara care a făcut sex cu doi elevi și a rămas apoi însărcinată, condamnată la închisoare

Rebecca Joynes, o profesoară de 30 de ani din Manchester, le-a spus juraților că și-a distrus „slujba de vis” și a negat relațiile sexuale...

Comuniunea alegerilor cu gastronomia, pe 1 Decembrie

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru prima dată în istoria României, data alegerilor parlamentare a fost aleasă încât să îmbrățișeze doleanțele electoratului înainte de a-și băga...
Ultima oră
Pe aceeași temă