18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialAccidentul lui Lucescu, cunoscut până în India şi Taiwan

Accidentul lui Lucescu, cunoscut până în India şi Taiwan

Ştirea că antrenorul Şahtiorului a avut un accident de maşină a ajuns până în Taiwan sau India.

Astfel, cotidianul Taiwan News, înfiinţat în 1949, relatează că „un oficial medical de la Bucureşti a declarat că Mircea Lucescu a fost spitalizat. (…) Bogdan Opriţa, şeful paramedicilor din Capitală, a menţionat că antrenorul, în vârstă de 66 de ani, era conştient, dar a suferit traumatisme în zona pieptului după accidentul de vineri”.

Incidentul auto este relatat şi de India TV, cel mai important canal de ştiri din această ţară, care preia aceeaşi relatare distribuită de agenţia de presă AP. „Presa din România afirmă că SUV-ul în care se afla Lucescu a fost lovit de un tramvai. Fotografiile de la faţa locului arată vehiculul distrus pe partea stângă”, reţine televiziunea indiană.

Problemele de sănătate pe care le are tehnicianul Şahtiorului sunt menţionate şi de publicaţia americană Sports Illustrated. „Lucescu, care a condus echipa ucraineană spre câştigarea Cupei UEFA în 2009, este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori europeni. Acesta a mai fost în fruntea Inter Milan, Galatasaray şi echipei naţionale a României”.

În fine, publicaţiile din Ucraina şi Europa au relatat despre consecinţele evenimentului de vineri. „Media locală a spus că maşina în care se afla Lucescu şi un pasager a lovit un tramvai, apoi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul apoi s-a oprit într-un trotuar”, a reţinut ziarul britanic The Guardian.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă